A közösség számára romboló viselkedésformák terjedése nem érdeke a közösségnek

2024. január 17. 16:54

A statisztikák szerint maguktól nagyon kevesen válnak homoszexuálissá, ahol viszont piedesztálra állítják, büszkék rá, divatot csinálnak belőle, ott futótűzként terjed.

2024. január 17. 16:54
Ungváry Zsolt
Ungváry Zsolt
Vasarnap.hu

„Nyugat-Európában és az USÁ-ban drámaian nő a homoszexuális vagy a magukat nem binárisként definiáló fiatalok száma. Egyértelműen sosem – és mindenképpen csak részlegesen – bizonyítottan lehet ennek genetikai oka, de nyilvánvalóan a közhangulat, a divat, a kérdés kezelése, annak pozitív színben való feltüntetése okozza ezt a kiugrást. Ha egy közösségben sikk dohányozni, inni, netalán drogozni, ott sokkal könnyebben válik valaki e szenvedélyek rabjává normakövetésből, a beilleszkedési vágyból, a közösség húzóerejénél fogva vagy egyszerűen csak az elvárások miatt. Ugyanígy igaz ez a különböző nemi devianciákra is, nem véletlen, hogy bizonyos szakmákban és előmeneteknél feltűnő prioritást jelent az azonos nemhez vonzódás.

Ahol engedik, sőt népszerűsítik, ott koroktól, népektől, helyektől függően hirtelen megnő a számuk, míg másutt stagnál vagy akár teljesen a nullához közelít. A statisztikák szerint maguktól nagyon kevesen válnak homoszexuálissá, ahol viszont piedesztálra állítják, büszkék rá, divatot csinálnak belőle, ott futótűzként terjed. (Látványos felvonulások nagyvárosok utcáin, szimbólumaik használata kiemelten látogatott sporteseményeken…)”

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: NELSON ALMEIDA / AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lakat1983
2024. január 18. 09:55
Jó cikk. Pontos.
Hangillat
2024. január 18. 00:35
A posztmodern sodrában lázas agyak az ógörög mitológiáig nyúlnak vissza- spermaagy, Superman és woman, torokcsikló, szinte minden ligetnek lehetett istene, istennője. Kutatások, kisdoktori, nagydoktori stb. után a liberális közegben a hagyományos pszichológiai ágtól leváltak kiszorították előbbieket, az ulralibralizmusnak megágyazó közeg törvénykezés utáni gyakorlattá deformálta a normalitás marxista alapú gyűlöletét. A liget-agyúak pénznek nem lévén híján ontják a devianciát a kényszerítő szaadpiacilégy gazdaságban. Cis férfi, nő, transzok, genderfluid, genderqueen, agender, non- binar...100 fölötti gender önazonosság: a marxoidpata pszichológus-terapeuta lényege: elfogadni minden egyén képzelt valóságos gender tudatát. Überárják szellemi Parnasszusáról gomolyog alá a normalitás gyűlölete.
FeketeFehér
2024. január 17. 19:36
Azon tűnődtem, hogy Ungváry ostobább-e mint szervilis.
Lombi
2024. január 17. 19:22
Már rég bebizonyosodott, hogy senki nem születik buzinak, hanem különböző hatások által azzá válik. Ha nem így lenne, semmi értelme nem lenne a lobbijuknak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!