Vona Gábor vitára hívta Gyurcsány Ferencet! (VIDEÓ)

2023. december 11. 21:27

„Nagyon régóta kerülgetjük egymást, közel húsz éve” – fejtegeti videójában a Második Reformkor Párt elnöke.

2023. december 11. 21:27

Tisztelt Gyurcsány Ferenc, tisztelt elnök úr, eljött az idő! Nagyon régóta kerülgetjük egymást, közel húsz éve. Én azt hiszem tényleg itt az idő, üljünk le és vitázzunk!” – kezdi hivatalos Facebook-oldalán közzétett videóját Vona Gábor, a Második Reformkor Párt elnöke. Vona szerint Magyarországnak nagy szüksége van a konstruktív vitára, valamint arról is beszél: 

Gyurcsányt tartja a tőle legtávolabb elhelyezkedő pártelnöknek a politikai palettán.

„Azt hiszem, hogy mi vagyunk az a két pártelnök, aki a legkevesebb dologban ért egyet ma Magyarországon. De éppen ezért fontos, hogy mi is megmutassuk, hogy még ilyen pozíciókból is lehet értelmes és konstruktív vitát folytatni, úgyhogy tegyük meg ezt!” – fejtegeti videójában Vona Gábor.

Nyitókép: Facebook

 

 

Összesen 70 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hátakkor
2023. december 12. 18:32
Először minden kalandornak Ferivel van vitája :) Volt mikor Ferinek kellett bejutó hely, most épp Dobrev listára ácsingózik mind.
hátakkor
2023. december 12. 17:34
A két blöffmester..
KBA98
2023. december 12. 17:00
ez egy vicc?
nempolitizalok-0
2023. december 12. 16:15
"Apró" gond. Vona te nem vagy tényező és választások után sem leszel az. Ilyen alapon bárki vitatkozhatna Gyurcsánnyal, nincs tétje.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!