Herczeg Zoltán: Leszámoltam ezzel a világgal, amelyet politikának hívnak

2023. december 12. 19:47

A divattervező álláspontja szerint Magyarországon nem igazságszolgáltatás, hanem jogszolgáltatás van.

2023. december 12. 19:47
null

Videós interjút adott a Népszavának Herczeg Zoltán. A divattervező többek között arról beszélt, hogy van egy sejtése arról, ki nyomta fel a hatóságoknál, azonban „nem akar olajat önteni a tűzre”. 

Politizálás nélkül ennyi drog miatt békén hagynak”

– jelentette ki, majd az interjú egy később pontján megemlítette azt is, hogy fel akar hagyni a divatiparban folytatott tevékenységével.

Elmondta többek között azt is, hogy baleknek tartja magát, ugyanis „ha az ember ilyen intenzitással foglalkozik közügyekkel, akkor még csak véletlenül se súrolja a törvényesség határait, mert annak nagyon rossz vége lehet”.

A divattervező fél évig volt letartóztatásban, a rendőrség kábítószer-kereskedelemmel gyanúsítja, jelenleg szabadlábon védekezhet.

Drogfogyasztás mellett nem lehet aktívan politizálni. Úgy, ahogy van, leszámoltam ezzel a világgal, amelyet politikának hívnak”

– közölte a divattervező, aki szerint olyan játszma részévé vált, amelyre semmiféle ráhatása nincsen, és meglátása szerint Magyarországon nem igazságszolgáltatás, hanem jogszolgáltatás van.

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Facebook

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2023. december 17. 22:33
A Párt (egyik) ökle lesújtott… Zolit kiiktatták… Hétköznapok egy pártállamban…😥
backsplash
2023. december 14. 20:34
Örüljön neki, ha igazságszolgáltatás lenne, fellógatták volna.
alexandrosz-2
2023. december 13. 13:20
Rendesebb helyen már el lennél ítélve és bent rohadnál a börtönben a többi kábszerkereskedő gecivel. Ott pár évig duzzoghatnál. De itt megúszod, mert egy elvált baszatlan zsidókommunista birónő majd jól felment, vagy kapsz egy ejnyebejnyét, hogy tovább mérgezhesd a haverjaidat és az ügyfeleidet az albán kábszeres maffiát szolgálva, a zsebedet tömve. Mert ugye azt már véletlenül se felejtsük el, hogy nem ingyen toltad a szart a haverjaidnak és a kiszolágltatott, függő ügyfeleidnek, hanem kemény pénzért, amin jó hasznod volt neked és az albán főnökeidnek is. A kurva anyádat!
kulakman
2023. december 13. 08:28
Én is pont olyan marhákat tenyésztek mint azok ott a háttérben , , ezen munka közben a drog még csak eszembe sem jut!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!