Egyetértek Gyurcsánnyal

2023. december 18. 16:01

Nem, nem hibbantam meg.

2023. december 18. 16:01
null
Lentulai Krisztián
Lentulai Krisztián
Mozgástér blog

„Nem, nem hibbantam meg. De van az a helyzet, amikor a modernkori Magyarország gonosz- és tönkretevőjével, a Kárpátok Böszméjével egyet tudok érteni. Amikor sutyerákoknak int be. Mert a Fókuszcsoport tagsága teljes tornasorban a kicsivel meg a naggyal sutyerákok gyülekezete.

A DK sietett a segítségemre, mert eddig a rendes nevüket sem tudtam Puffancsnak és Csipás Ádinak, szóval most már tudom, hogy Szabó Márton és Nagy Ádám néven törzskönyvezték őket. Ők a Jólvanezígy és a Fókuszcsoport két idétlenje, és bár ezerszer futottam neki, hogy melyik projekt melyik, ma sem tudom, mikor melyik tartalmat látom tőlük. Ez az én hibám, elismerem.

Amikor a balliberális kollégiumi humor Stan és Panja elhívta egy beszélgetésre Puzsért, Vonát és MZP-t, ott végképp elhitték magukat. Igen, Fóki Ádi és Fóki Csoki már újságírók, riporterek. Nagy emberek járulnak már hozzájuk. Magam csak egy fő Vonát tudok felvonultatni 16 éves politikai újságírói pályám trófeájaként ebből a hármasból – mondjuk vele szívesen is ültem le, míg a másik kettőhöz gyomor kéne – addig a Fókuszcsoport, mint a Partizán suttyótagozata 3in1 összehozta az altesti humorukat legitimáló ellenzéki karéjt, a Bukás tankönyvi illusztrációjának is beillő hármast, hogy orbánozzanak egy jót.

A két sztár aztán emelte a tétet, meghívót küldtek Gyurcsánynak, aki a meghívást a hatvanas férfiak állazaságával (gyorsan svenkelő kamera, tornacipő, jampec outfit) elfogadta. Majd jött nem sokkal később a sztornó, hiszen kiderült, a két reciprok-Pulitzeres Puzsérral megtámogatva akarta kérdezni Ferit, aki közölte, hogy nem egy politikus vagy ex-politikus kérdéseire akar válaszolni, hanem a két menő csávóval akar dumálni, ráadásul nem kötötte meg a témákat, tabuk nélkül tervezte a műsort. Bármennyire utálom a Böszmét, ez így önmagában rendben van lemondással, indoklással együtt. A koleszos Statler és Waldorf úgy összecsinálta magát, hogy a nagy pofa addig tartott, míg a meghívás megszületett, de aztán már Puzsér valamelyik ünneplős fekete pólója mögé akartak bújni ijedtükben. Itt jegyzem, meg, hogy amikor Gyurcsány elfogadta a meghívást, Vona Gábor is tett egy sok eséllyel nem kecsegtető kísérletet egy beszélgetésre Ferivel, de gyanítom, ugyanilyen oknál fogva meg fog hiúsulni.

Szuhai Botond, a DK TV kistérségi Ötjének műsorvezetője tette helyre a két rocksztárt – tegyük hozzá – teljesen kulturált módon, ugyanis azok éppen arra használták fel a lemondást, hogy Gyurcsányt egy beszari vén hülyének állítsák be. Ezer dehonesztáló dolgot tudnék leírni Ferenc testvérről, de hogy ilyen jellegű helyzetekben, a kommunikációs platformok bármelyikén beszari volna? Nem hiszem. A két zsurnaliszta azonban karaktergyilkolt, ahogyan minden adásukban teszik leginkább jobboldali politikusokkal, művészekkel, celebekkel. Hiszen a humor köztudottan baloldali műfaj. És mondjuk ki, Gyurcsánnyal ellentétben éppen ők csinálták össze magukat, amint nem védőhálós, kipárnázott környezetben folyna a diskurzus.

Az ismert szlogen szerint akár mondhatnám azt is, hogy „minden pofon jó helyre ment”, de mostanában annyira felhergel ez a két, a Partizánnal szemmel láthatóan poligámiában élő tiktokrambó, hogy ebben az esetben egyetértek Gyurcsánnyal.

Sok ilyen nem lesz, osszátok be!”

Nyitókép: Mátrai Dávid/Mandiner

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Majdmegmondom
2023. december 19. 07:16
Szóval mégis van baloldali média, csak most egymás farkát méregetik... Tetszik. Fletó egy nem normális ripacs, akinek minimum börtönben lenne a helye, de az ilyen kis feltörekvő selejteket kiskanállal eszi reggelire. Bárcsak Puzsérral is beszélt volna a megmondási szaporfosás előtti időben...
Reszelő Aladár
2023. december 19. 00:18
Nekem ebből inkább az jön le, hogy jelenleg a lipsi oldalon Ferenc testvér határozza meg, ki kivel mit és hogyan. Azzal beszél akivel akar és ehhez mindenki pitizik neki.
templar62
2023. december 18. 20:12
kádárapródögei
Finale
2023. december 18. 20:01
Csipem ezt a Lentulai Krisztiant o tud beolvasni a legjobban.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!