Kérdőjel nélkül

2023. november 28. 10:09

Ha feláll a szuverenitás-hivatal (ÁVO), az üres íveket összegyűjtőket is meghurcolják majd. Ez a jövő. Kérdőjel nélkül.

2023. november 28. 10:09
null
Németh Péter
Németh Péter
Népszava

Baloldali akciók kezdődtek a nemzeti konzultáció ellen – állítják fideszes potentátok, mit sem tagadva, hogy kormányzati pénzből kampányolnak. De rendben van: megszoktuk, hogy nincsenek egyenlő pályák, ezért aztán egyenlő esélyek sem, de azt hogy a mi közös pénzünkből pártpropagandát folytatnak és még a baloldalt támadják, az maga a pofátlanság. (Más, normális rendszerben azt mondanánk: maga a bűncselekmény, de ez nem egy normális rendszer, sajnos.) Az egész konzultáció egy torz szülemény, amelynek védelme még torzabb gondolatokat, mondatokat szül. Dömötör Csaba államtitkár például azt állítja, hogy a baloldal megpróbálja összegyűjteni a kérdőíveket, hogy ne lehessen azokat visszaküldeni. Ugye ez a mondat lényegében azt jelenti, hogy baloldali kommandósok törnek rá az állampolgárokra, elkobozzák, az éppen majdnem kitöltött kérdőíveket, hogy azok az ő kezükbe kerüljenek. Ugye milyen abszurd?

Nyitókép: MTI/Soós Lajos 

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 55 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Osztap_Bender
2023. november 29. 17:01
Mondd csak Németh elvtárs, a Népszavánál vannak több állampolgársággal rendelkező személyek? Konkrétabban, vannak zsidó állampolgárságú újságírók is? És ezek a személyek (ha vannak) vajon magyar vagy zsidó érdekek alapján készítik cikkeiket? Ha választani kell nekik a Holt tenger vagy a Balaton között, vajon melyiket választják? Ha vajon fegyverrel kell védeni a hazát az ellenséggel szemben, melyik hazát védik az elvtársak? Ha netán kényes információhoz jutnak "egyik hazájukról", tovább adják azt a "másik hazájuk" illetékes szerveinek? Nos ez az az állapot, ami nem tartható! Erről szól a "nemzeti konzultáció".
alex55
2023. november 29. 11:36
micsoda meglepetés németh elvtárs megint vinnyog,fosik,retteg.
cutcopy
2023. november 29. 11:19
"megszoktuk, hogy nincsenek egyenlő pályák, ezért aztán egyenlő esélyek sem" Bizony hogy megszoktátok, az elvtársi egypártrendszerben, ezért most a nagy frusztrációtok.. )
robertdenyiro
2023. november 29. 10:47
Helyes. Vonyít a retkes ávóskomcsi, zene füleimnek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!