Juszt László páros lábbal szállt bele az Orbán-kormányba

2023. november 28. 19:01

Úgy látszik a demokráciát is sajátosan értelmezik az ellenzéki térfélen.

2023. november 28. 19:01
Csépányi Balázs
Csépányi Balázs
Magyar Nemzet

„Juszt elvtárs teljesen kikészült. Nem bírta megemészteni, hogy a kormány ismét megkérdezi az embereket, nemzeti konzultációt indít. Az alábbi kirohanást intézte a napokban a Facebook-oldalán:

»A nemzeti konzultáció a második Orbán-kormány által kitalált a politikai szándékait közvetítő, befolyásoló eszköz. Eddig kb. 120 milliárdot fizettünk ki érte. A Miniszterelnökség által felügyelt kérdőíveken postázták ki a nemzeti konzultációs kérdőíveket. A kiértékelést is a miniszterelnökségi kabinetiroda végzi. Magyarul – a közölt adatok nem hitelesek.(...) Miután tényleg nincsen hihető, hiteles adat sem arról, hogy hányat küldtek ki, sem arról hogy hányat postáztak vissza, arról meg végképp, hogy mi szerepel a visszaküldött papírokon az egész ügy – ki kell mondani – mocskos színjáték.«

Általában a baloldalon kiveri a biztosítékot a nemzeti konzultáció. Érthetetlen, hogy mi a problémája a mániákus demokráciaféltőknek ezzel a kormányzati lépéssel. Ennél demokratikusabb dolgot nem lehet elképzelni, mint hogy közvetlenül az embereket kérdezi meg a kormány arról, hogy mi a véleménye fontos társadalmi, gazdasági kérdésekről. Úgy látszik a demokráciát is sajátosan értelmezik az ellenzéki térfélen, mint oly sok minden mást. Az embereket megkérdezni számukra ördögtől való dolog, mert ők soha nem kérdezik meg az embereket, nem érdekli őket a véleményük.

Juszt jó baloldali katonaként teszi a dolgát, rendszeresen posztol, hozzászól, értékel, kinyilatkoztat, ahol tudja támadja az Orbán-kormányt. Hol az egyházakat támadja, hol Kocsis Máté kerül a célkeresztjébe, hol pedig a focipalántákat minősíti. Természetesen mindenkinek a szíve joga, hogy miről mond véleményt, mindenkinek a saját joga, hogy zúzza porrá, szinte napról napra egykor szebb napokat látott hitelességét.

Csak azt nem értjük, hogy honnan ered, mi az oka ennek a mérhetetlen, frusztrációból adódó gyűlöletnek, ami az egykori »kezitcsókolom« riporterben fortyog már hosszú évek óta. Az érthető, hogy nehéz lehet négyévente megemészteni a választási vereségeket, de ennyire?

Nyugalom elvtársak!”

Nyitókép: Facebook

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
akiaki
2023. december 02. 13:26
a jusztnak mi volt a foglalkozása?
powerage
2023. november 29. 14:31
Azt bírom Csépányi Balázs magas színvonalú írásaiban, hogy mint itt is, elmagyarázza nekünk, hogy X mekkora hülye, mintha ez nem lenne teljesen nyilvánvaló. És ezt szemlézi a mandiner is. Még ha lefagyott volna a pöcse fánkosztás közben vagy valami...
salátás
2023. november 29. 10:08
malaclaci próbálja átvenni a vágó szerepét és most ő az okosemberatévéből
voltospultos-2
2023. november 29. 09:23
Most elképzeltem, ahogy Juszt rőpül előre leszegett lábfejjel, kis szobába toppanva. Erre nindzsakormány szótlanul félrelép, hadd röpüljön tovább.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!