„Ez egy mocskos lejáratókampány” – Cseh Katalin azonnal bevédte Ursula von der Leyent

2023. november 23. 16:26

Szerinte hazugságokat terjesztenek a plakátok az Európai Unióról.

2023. november 23. 16:26
null

Teljesen kiakadt Cseh Katalin az új nemzeti konzultáción az Európai Parlamentben. „A kampány az EU elnökét a Soros család barátjának állítja be azzal a szlogennel, hogy: »Ne táncoljunk úgy, ahogy ők fütyülnek!«” – fakadt ki a Renew Europe képviselője. Kifogásolta azt is, hogy „ezt minden egyes magyarországi háztartásnak postázzák, az óriásplakátokat pedig már országszerte kihelyezték”.

Ez nem politika, ez egy gyalázatos lejárató kampány, egy dezinformációs támadás az Európai Unió ellen. Ez a ház volt az, amely megválasztotta a bizottság elnökét, nem holmi Soros-családi összeesküvés”.

Arra kérte az EU-bizottságot és a parlamentet, hogy határozottan lépjenek fel ezzel a „szégyenletes kampánnyal szemben, tényekkel cáfolják a hazugságokat”. Cseh Katalin szerint az ő felelősségük, hogy megvédjék intézményeik integritását.

Az EP-képviselő kifakadásáról videó is készült, íme:

Nyitókép: Facebook-képernyőfotó

 

Összesen 267 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
jan36
2023. december 06. 12:03
Kérem a Kormányt, hogy még több ilyen kirohanást idézzen elő! Öröm volt nézni a műfelháborodását. Ha mégis valódi lenne, lehet, hogy egy idő után ott ütné meg a guta a tepsiképű ostoba pi..át. Ugyanakkor, nem látom jelét, hogy az EU bizottság-, és parlament kezét-lábát törné "tényekkel cáfolva a hazugságokat". Vagy még nem gyártották le őket?
coyote-0
2023. november 27. 12:40
Egyre szebb ez a nő. :-S
tapir32
2023. november 26. 13:48
Cseh évek óta mocskos lejárató kampányt folytat a kormány ellen! Csek munkássága nem politika, ez egy gyalázatos lejárató kampány, egy dezinformációs támadás Magyarország ellen.
citromosParizer
2023. november 25. 22:38
Csehnek az a baja csak, hogy nem náluk készülnek EU-s milliárdokért holografikus nyomtatással a Nemzeti konzultáció példányai. a végén nem lesz arany por a hanukai sütiken :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!