Egy Soros-közeli szervezet útmutatóját követhette a plakátrongáló Hadházy Ákos

2023. november 27. 17:00

A TASZ a honlapján évekkel ezelőtt útmutatót is közzétett arról, hogyan kell plakátot rongálni.

2023. november 27. 17:00
null

Hadházy Ákos nemrég egy videóban fejtette ki nemtetszését a nemzeti konzultációval szemben, miközben nekilátott egy azt népszerűsítő kormányzati plakát megrongálásának.

Ezt is ajánljuk a témában

Érdekesség: ezzel Hadházy lényegében a Soros-hálózathoz tartozó Társaság a Szabadságjogokért (TASZ) útmutatásait követte, a szervezet ugyanis már évekkel ezelőtt közzétette azokat az iránymutatásokat, mire kell figyelnie annak, aki a polgári engedetlenségnek ezt a formáját választja.

A TASZ a honlapján ma is elérhető tájékoztatóban részletesen bemutatja, mire kell figyelniük a rongálóknak, tettük mikor számít bűncselekménynek és mire kell ügyelni, ha a polgári engedetlenségben részt vevők el akarják kerülni a pénzbírságot.

Nyitókép: Hadházy Ákos/Facebook

Összesen 54 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
iimre
2023. november 28. 01:43
""The Loner nov. 27. 17:37 Rongálásért fel kell jelenteni. https://tasz.hu/cikkek/tanacsok-plakatrongaloknak" Idézek a linkről: "Polgári engedetlenség A (…) kormányzati plakátok megrongálása a polgári engedetlenség egy fajtája. Polgári engedetlenségben veszel részt, ha azért követsz el törvénysértést, hogy felhívd a figyelmet igazságtalan, méltánytalan szabályozásra vagy hatósági gyakorlatra. Ilyen tettre akkor kerülhet sor, ha nincs más eszköz az elfogadhatatlan helyzet megváltoztatására." Csakhogy a szabad és demokratikus választások eredményét a következő választáson lehet változtatni — addig viszont el kell fogadni a többség akaratát. ui: 2010 óta minden országgyűlésit abszolút többséggel nyert meg a plakátozó nemzeti kormány, úgyhogy Hasházy, ne csodálkozz, ha ujjanként lesznek összetörve a kezeid, mint Antal Imrének…
iimre
2023. november 28. 01:29
"johannluipigus november 27. 17:18 Egy másidpercig sem gondoltuk, hogy lófaszházy saját kottából játszik." Erre hiába fog hivatkozni, ha egy csapat (a Hasházy kamerásainak kiiktatása után) el fogja törni a tag kezét-lábát…
Player1
2023. november 27. 23:42
HADHÁZY rombol.. ebben ötös...
ghelmddfd
2023. november 27. 20:53
Egy Soros-közeli szervezet útmutatóját követhette .............. Magyarul: Egy soros nakva....rakurekkárját ranakeredtaja....Szervez hang nem van, nyelvkakilás, a szersor hangokat dúrgerni rakura. Nem kzel, hanem nakva, a kvet jevevnyhang, ranakered magyarul, nem mutat, hanem rekk, így raktányja raku.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!