Alex Soros és Von der Leyen lesz a konzultációs kampány két arca

2023. november 18. 07:13

Elindult a nemzeti konzultáció.

2023. november 18. 07:13

Elindult a nemzeti konzultáció, a kormány intenzív figyelemfelhívó kampányt is indít – közölte Facebook-oldalán pénteken a kormány. Hozzátették, szeretnék, ha minél többen mondanák el a véleményüket „a biztonságunkat, gazdaságunkat és szuverenitásunkat meghatározó kérdésekről”. 

A küldemények kézbesítése karácsonyig folyamatos 

– tudatták, és arra buzdítottak, mindenki keresse a kérdőívet a postaládájában. A bejegyzéshez egy képet is mellékeltek, ezen Soros György fia, Alex Soros és Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke látható, a következő felirattal: 

„Ne táncoljunk úgy, ahogy ők fütyülnek!”

(MTI)

Nyitókép: Facebook

 

Összesen 135 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2023. december 06. 10:10
Tengernyi közpénzből, a 🐑🐑🐑🐑🐑 részére…
Skywalker_bp
2023. november 20. 08:30
És akkor ne ezzel gyújtsuk be a kandallót? Alex Soros? Hozzá van több közünk, vagy Tiborczhoz?
Türelem
2023. november 18. 21:33
Akkor már jöjjön vissza Sztálin és Rákosi.......
Coollog
2023. november 18. 20:51
Mindig ez a vicc ugrik be. Egy dolog, hogy az embernek igaza van, egy másik, hogy házhoz megy pofonért. A vonaton utazik a francia, az angol, egy fiatal nő és egy magyar. Egyszer csak a vonat beér egy alagútba, mire iszonyatosat fingik a nő. Alagútból kiér a vonat, madame feszeng, de a francia megmenti a helyzetet, pironkodva: - Elnézést, tegnap sok chilis babot ettem, többet nem fog előfordulni! Következő alagút, megint iszonyatos büdös, vonat kiér, most az angol menti a 'menthetőt': - Elnézést, tegnap valószínű romlott steak-et ettem, rossz a gyomrom, többé nem fordul elő! Megy a vonat tovább, székely bácsi feláll, veszi a pipáját és elindul kifelé a kabinból. Mielőtt kilépne, visszaszól: - Én most kimegyek egy cigite, ha a kishölgy még egyszer fingana, én voltam!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!