Videón Marco Rossi első szavai magyar állampolgárként!

2023. október 04. 16:55

Novák Katalin osztott meg videót az állampolgársági esküről.

2023. október 04. 16:55

A Mandiner beszámolt róla, hogy Marco Rossi kedd délután letette a magyar állampolgársági esküt, és így átvehette Novák Katalin köztársasági elnöktől a hivatalos honosítási okiratot.

Ezt is ajánljuk a témában

Novák Katalin köztársasági elnök egy videót osztott meg az eskütételről a közösségi oldalán.

Isten engem úgy segéljen!

– hallható a videón Marco Rossi esküje.

Kapcsolódó vélemény

undefined

Pálfy Dániel Ábel

Mandiner

Idézőjel

Marco Rossi eddig is magyar volt, de mostantól papírja van róla, hogy közénk tartozik.

 

Nyitókép: Facebook

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Héja
2023. október 05. 09:39
Isten éltesse Rossit! A taljánok művészetekben, fociban egyaránt kiválóak.
MZperX
2023. október 05. 07:56
Isten hozott, Maestro! Érezze jól magát kis hazánkban, Ön sokkal inkább magyar, mint bármely nyomentumos, vagy DK-s hazaáruló genyó.
Huxit
2023. október 04. 19:02
Etruszkok es pannonok ujra egymasra talalnak.... Isten eltesse sokaig Rossi urat uj hazajaban!
Ergit
2023. október 04. 18:58
Hallgattam egy fiatal embert, aki elmesélte, hogyan tanult neg nagyarul többed magával itt Magyarországon. Nem volt más feladatuk, mint megtanulni a nyelvet. Pár hónap alatt oda jutottak, hogy úgy érezték soha az életben nem jön össze nekik. Csak kinlódtak, de már nagyon. És egyszercsak "átált" az agyuk, és onnanzól kezdve sokal könnyebben ment a tanulás. Vagyis az agynak egy magasabb fokozatba kell kapcsolnia, hogy ez az összetett, ugyanakkor pont az összetettsége miatt nagyon jól "formálható" nyelvet megértse, "dolgozzon vele". A fiatal embernél a fél órás riport alatt 2 olyan szó volt, amit mi nem olyan összefüggésben használnánk, született magyarok, de egyébként tökéletes volt a kiejtáse, a szóhasználata, folyékonyan, értelmesen, érthetően beszélt magyarul.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!