Gábor György, fogd be a mocskos pofád

2023. október 12. 12:12

Ez a seggfej megfejtette a helyzetet: Oroszország.

2023. október 12. 12:12
null
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Bádog blog

„Ez a seggfej megfejtette a helyzetet: Oroszország. Meg Kína. Igaz, hogy az eddig megismert egyetlen Hamasz nyilatkozat arról szól, hogy Ukrajnától szerezték be a támadáshoz használt fegyvereket, de ezen elegánsan túllépünk.
S igaz, hogy Lavrov soha nem beszélt “elítélően Zelenszkij zsidó gyökereiről, de ez sem számít.

De fogadjuk el egy pillanatra kiindulópontnak ennek a seggfejnek a megfejtését, s akkor a helyzet ez: a neomarxista, wok, gender és minden egyéb barmok egy platformra kerültek Oroszországgal és Putyinnal. Ugyanis ezek most a Hamaszt, a Hezbollahot és a terrortámadást ünneplik, és Izraelt ítélik el és teszik felelőssé az egészért. Visszatértek a hatvanas-hetvenes évek, visszatért a szovjet politika – nyugatra.

Csúcspont: a Harvard 36 diákszervezete közös közleményben ünnepelte a szadista vadállatokat és tette felelőssé Izraelt mindenért.

Úgyhogy Gábor György, fogd be a mocskos pofád, vagy ünnepeld együtt nyugati elvtársaiddal a palesztinokat, és örvendj, hogy állítólag az oroszok segítették őket véghezvinni ezt az iszonyatot. Mert akár tetszik neked, akár nem, a saját elmebeteg logikátok szerint ti most akkor Putyinnal árultok egy gyékényen.”

Kapcsolódó vélemény

undefined

Gábor György

Klubrádió

Idézőjel

Aki a Hamászt tárgyaló partnernek tekinti, legyen az Oroszország, Irán vagy Kína, az egy terrorista bandával óhajt üzletelni.

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Gábor György Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 74 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ProletarFC
2023. november 09. 02:52
A Hamaszról, az iszlámról Gábor György által mondottak bizonyára erősen konvergálnak a valós helyzethez, ha dzsihád tekintetében vizsgáljuk, én viszont mint aki Chrudinák Alajos Jasszer Arafattal való beszélgetésein nőtt föl, egyértelműen elkötelezettje vagyok a független Palesztin államnak, Benke Józsefnek kiváló könyve van a terrorizmusról, át kell gondolni mi a terrorizmus, tehát terrorizmus volt e amikor a sziú indiánok Custer tábornokpt Little Bighornnál szarrá verték, hogy az a fűbe is hareapott ottan vagy terrorizmus volt-e amikor később 1973-ban újabb fegyveres sziú lázadás történt a a Wounded Knee incidens? Az amerikai elnökök közül Ronald Reagan tette a legtöbbet az őslakosok jogainak csorbításáért, ezért mindig is kérdéses volt, szabad-e szobrot emelni a Szabadság téren, még akkor is ha legnagyobb teológusunk dr Semjén a Magyar Ronald Reagan társaság tiszteletbeli elnöke.
ProletarFC
2023. november 09. 02:47
Sokan vagyunk, akik Gábor György vallásfilozófust mint egykori judaizmus- vallástörténet kurzus - a szegedi vallástudomány szak kiváló egyetemi előadóját-oktatóját a legmesszemenőkig tiszteljük, én is így vagyok ezzel, kiváló előadó, és kivételes műveltséggel rendelkezik nála nagyobb tiszteletet szegedi éveim alatt a két kiváló a forradalmi proletársághoz nagyon közeli magyar költőóriás József Attila és Juhász Gyula történelmi és szegedi múltján kívül talán Turay Alfrédot illette aki egyben a vallástudomány szakosokat a Hittudományi Főiskola vezetőjeként filozófiatörténetre oktatta, nagyon sajátságos érzés volt ez ferences szerzetesek, papnövendékek és vallástudomány szakos hallgatók együtt jártak Dóm térre az előadásaira. Turay az ügynökbotrány kirobbanásáig vezette a Hittudományi Főiskolát, de méginkább tiszteltem ezért, ha valóban valós volt az ügynökvád, ő annak a Magyar Népköztársaságnak az ügynöke, aminek sokan köszönhetjük a generációmból az emberhez méltó életkörülményeket.
Gullwing
2023. október 15. 21:35
Zsidóbolsi, tehát féreg...
Kamcsatka5
2023. október 15. 09:15
Szerencsére egyre több az ilyen belterjes hülye belga a libsibolsik között, mivel ebben igazán lehet reménykedni!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!