De bizony van ilyen gomb, az van ráírva, hogy Fidesz-bukás!

2023. október 31. 13:19

Ma az Orbán-kormány politikájának nincs többsége Magyarországon. Interjú.

2023. október 31. 13:19
null
Dobrev Klára
Dobrev Klára
24.hu

„Plakátokat említett: mit gondol, a Fideszben miért az a módszer, ha valakit karaktergyilkosságra ítélnek, hogy összegyurcsányozzák, azaz a plakáton mellé rakják a DK elnökét?

A Fidesz mindenkit megpróbál megölni, aki egy kicsit is kiemeli a fejét, aki számára veszélyes.

De miért pont Gyurcsánnyal?
Azért Gyurcsányt ölik legjobban, mert a DK az egyetlen komolyan vehető alternatíva a Fidesz rendszerével szemben. Mi ezt megszoktuk, elviseljük. Másnak is fel kell készülnie erre.

Nem azért, mert Gyurcsány és az erősödő DK főnyeremény a Fidesznek?
Majd kérdezze meg őket, amikor 51 százalékon állunk, hogy tényleg ilyen főnyereményre gondoltak-e.

Mikor fognak 51 százalékon állni?
A legközelebbi országgyűlési választáson. Nem lehet más célja egy demokratikus politikusnak, mint hogy ezt a rendszert leváltsa. A választáson való részvétel célja, hogy a rendszer ellenzéke megszerezze a kormányzáshoz szükséges többséget. Ha más a célja, akkor a rendszer része.

Ha 51 százalék a cél, akkor a mostani közvélemény-kutatási számok miatt csalódott? Nagyon messze vannak a Fidesztől.
Végig csalódott leszek, amíg le nem váltjuk az Orbán-rendszert. És nem fogunk hátradőlni addig, amíg Orbán van hatalmon. Meg kell mutatnunk az embereknek, hogy miért van elégedetlenség mindenhol az országban, miért van ilyen helyzetben Magyarország. Ma az Orbán-kormány politikájának nincs többsége Magyarországon.

Ezt miből olvassa ki? A tavalyi választási eredmény éppen ennek az ellenkezőjét mutatta, a Fidesz 50 százalék feletti eredményt ért el, azóta pedig lemorzsolódás volt csak, nem érdemi átrendeződés.Mondom ezt még a szörnyű 2022-es választás után is. Ha az embereket arról kérdeznék, hogy mi a véleményük az Orbán-kormány nyugdíj-, oktatás-, bér vagy uniós politikájáról, akkor elképesztő kisebbségben lennének azok, akik azt mondják, hogy ez így nagyon rendben van.”

Nyitókép: Isza Ferenc / AFP

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 144 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Palatin
2023. november 03. 20:10
Gyurcsány és Dobrev valahogy úgy tudná egyesíteni a tisztességes, hazaszeretö magyarokat, AHOGY EGY VÁRÓTEREM EGYIK SARKÁBAN DÍSZELGÖ, BÜZÖLGÖ HÁNYADÉK-TÓCSA AZ UTASOKAT EGYESÍTI A TEREM SZEMBEN LÉVÖ SARKÁBAN. Szeretem az életböl ellesett hasonlatokat. Ilyen hányadék-tócsákat mellesleg Karácsony tündöklése alatt valóban sokat látni Budapesten. Ezek mind egyesítik a derék magyarokat a másik oldalon.
Palatin
2023. november 03. 20:07
"De bizony van ilyen gomb, az van ráírva, hogy Fidesz-bukás! " Igen, a "Chase to death who is better than you! " nevü PC-játékot egy Soros által pénzelt zúgprogramozó-maffia készítette. A Google-Play-on meg lehet rendelni. Kapsz 20 ezer forintot, ha megrendeled. A játék érdekessége az, hogy ha bármelyik gombot megnyomod, akkor a Fidesz fejére rá esik egy alma, ettöl megbotlik és beleseik egy boroshordóba. A jelenlegi változatban meg kell várni, amig a kormyány tagjai kijózanodnak és akkor újra lehet ugyanezt játszani. Soros megigérte, hogy a játékot, oly módon fogják tovább fejleszteni, hogy aki megrendeli, az 40 ezer forintot fog kapni. Dobrevék már ebböl akarják finanszírozni a 2026-os választást.
bagira002
2023. november 03. 16:28
Gyurcsányné múltban él csak úgy gombnyomásra a miniszteri székbe huppan olyan kommunista kékcédulás módszer . Mindig csalással erőszakkal jutottak kormányra . Arra a gombra ,,umbulda ,, van ráíva.
Palatin
2023. november 03. 15:23
A hidegrázó, vérgőzös bolsevizmus torokszorító lehellete legjobban éppen Dobrevböl árad. Dobrev nekünk semmire nem jó, semmire nem kell. Arrogáns és fennhéjázó fúria a Klára, Büszke nem lehet az Apró családfára. Ha ö hatalmat kap, nagy lesz annak ára, Egész magyarságunk mértéktelen kára. Öt posztokra jelölni örült gondolat, Vele országunk a múltba visszatolat. Nagyapja likvidált ártatlan foglyokat, Árva népünk hőseit, átkozottul sokat. A Dobrev kislány egy galád bajkeverő, Példaképe ki más, mint Rákosi és Gerő, Nö létére duzzad benne pusztító erő, Az unió hátszelében nagy ricsajt ver ő. Egész társulatuk húzzon a pokolba. Ö terelne minket közös, bús akolba, Ehhez őnagysága lenne a trójai faló. A bolsik világa nem magyarnak való.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!