Az „Éjjeli féreg” című film jut eszébe Dopemannek Gulyás Mártonról

2023. október 07. 09:48

Zsigeri viszolygás fogja el a rappert, amikor a Partizán műsorait nézi.

2023. október 07. 09:48

A Mandiner Reakció eheti vendége Pityinger László „Dopeman” volt. Mémek a kormányfőről, Pottyondy Edina szenvedése és a hatalom filozófiája voltak a beszélgetés fő témái. De Gulyás Márton is szóba került.

Kapcsolódó vélemény

undefined

Vágvölgyi Gergely

Mandiner

Idézőjel

Ez annyira brutálisra sikerült, hogy minimum elvárás a bocsánatkérés.

„Van a Jake Gyllenhaal főszereplésével készült Éjjeli féreg című film. A Gulyás Marcinak a figuráját valahova ide tudom bepozicionálni” – mondta Dopeman a műsorban. Hozzátette, nagyon tehetséges abban, amit csinál, de „azért ez hordoz magában szociopata, pszichopata elemeket”.

Elmondta, tudja, hogy rengetegen rajonganak érte és sokan azt hiszik, hogy ő az igazság bajnoka, de szerinte

a nagy igazság képviselői nem szoktak ügyészek, bírók, meg pálcatörők se lenni.

„Az igazán komoly riporterek olyan kérdéseket tudnak feltenni, amire az interjúalanyok olyan válaszokat tudnak adni, amiket érdemes meghallgatni. És ezek a válaszok a hallgatóban váltják ki a véleményalkotást, nem pedig a riporter próbálja a hallgatók véleményét formálni” – fogalmazott a rapper.

Dopeman szerint a Partizán egy tökéletesen felépített szórakoztatóipari gépezet. „Egy ízig-vérig, kőkemény kapitalista vállalkozás, ami olyan forrásokat hasznosít, amilyeneket csak tud. Saját elveivel szembemenően” – húzta alá.

A beszélgetés vonatkozó részét itt nézheti vissza:

 

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
vicomt
2023. október 29. 12:30
Dopemannak igaza van. Gulyás partizán még ráfázik ezekre a youtube-interjúkra. A fagyi vissza fog nyalni. Én speciel kiütést kapok ettől a fazontól. A kutyámat többre értékelem, mint ezt a hazaáruló csávót.
vicomt
2023. október 29. 12:23
Ez a Fed74 csak a f@szról,buzikról tud beszélni? Értelmes szöveg neku? Ez a tanulatlan baloldal! Akik foghíjasok, és részegek, és büdösek...Micsoda banda!
vicomt
2023. október 29. 12:20
Csodálkozom, hogy nem jelent meg a kommentem. Akinek címeztem az ordenárébb volt, mint én. /Fed74/
Fed74
2023. október 08. 16:02
Kilóg a fideszfasz a szádból Dop geci! Te rühes törpe cigány!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!