Romániába a „libsik 13 éve szerelmesek” – szembesítő videóval jelentkezett Apáti Bence (VIDEÓ)

2023. szeptember 22. 21:17

A „bezzegromániázás” nem áll messze a baloldaltól – mutatott rá a véleményvezér.

2023. szeptember 22. 21:17

Az Apáti reagál c. műsor legújabb epizódjában az influenszer utazásra invitálta a Patrióta Youtube-csatorna nézőit és főleg „belpest progresszív népét, választott hazájukba, Romániába”.

Apáti megnézte „a kóbor kutyák, panelrengetegek, szeméthalmok és ortodox gigatemplomok hazáját”.

 Mivel a belpesti liberálisok egy egész napot soha nem töltöttek Erdélyen kívül Romániában, ezért Bence megmutatja nekik az általuk hetente hivatkozott országot.

Romániába a „libsik 13 éve szerelmesek”.

Apáti Bence az adás során többek között rámutat: szerinte „a valóság az, hogy a baloldali politikusok és megmondóemberek annyira gyűlölik a saját hazájukat, hogy időről-időre az egekig magasztalják keleti szomszédunkat”

A műsorvezető az összeállításban többek között felidézte Para-Kovács Imrét, aki nemrég azt nyilatkozta a Klubrádióban, hogy külföldön mindig azt mondja, hogy román, valamint Dobrev Klárát is, aki egy DK-s pártrendezvényen jelentette ki, hogy Románia már lehagyta Magyarországot.

Mint Apáti rámutatott: a „bezzegromániázás” ugyanakkor nem áll messze az ellenzék bukott miniszterelnök-jelöltjétől, Márki-Zay Pétertől sem, aki egy vasárnapi élőjében román nyelvleckéket is vett. 

Ezt is ajánljuk a témában

A román valóságról

Mint a műsorvezető fogalmazott: a fentebb említett baloldali közszereplők szerint „a román gazdaság sokkal erősebb, szerintük a román kórházak sokkal biztonságosabbak. (...) A kultúra színvonaláról ne is beszéljünk!”, pedig

a valóság az, hogy „a román egészségügy romokban, az oktatás a fasorban sincs a magyarhoz képest, a politikai berendezkedés pedig olyan stabil, hogy a románok lassan többször váltanak kormányfőt, mint mi alsóneműt”

 – jelentette ki Apáti. Majd az elhangzottakhoz hozzáfűzte azt is, hogy a szomszédos országban „nem ritka a gigakorrupció, és a gazdasági mutatók is csak a vitrinben néznek ki jól”.

A teljes vlogbejegyzést alább tekinthetik meg:

 

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 90 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pragmatika
2023. szeptember 23. 20:02
Csak egy 30-as IQ alatti hiszi el ezt a ballibsi bezzegrománozást.
Tehetős Totó
2023. szeptember 23. 14:09
Akik elhiszik a hazug román statisztikát, ab ovo vitaképtelenek. Mesélhetnék, hisz alapszinten magam is kozmetikáztam a kommenizmusban, de az új világban is. Mert ez a nagy büdös oláh hatósági elvárás, az unió leggyalázatosabb adminisztrációjānál, ami itt dúl. Nemrég kihirdették, hogy kötelező lett bejelenteni az emésztőgödröket. Nos, ehhez tudni kell, hogy a szennyvíz nagy része derítetlenül folyik el...tova.Aki emésztőgödörrel rendelkezik, ennél azért elébb van. Ismerősöm mesélte, hogy mikor a brassai prefektúrán szóba hozta, hogy mi legyen a többséggel, aki sem a kanalizálásra, sem emésztő nincs csatlakozva, azt a választ kapta a kormánymegbizottól :Azokat felejtsük ki. , mert az uniós direktíva róluk nem szólt! Ez a kicsinyke példázat talán kinyitott pár csipàs szemet!
ThunderDan
2023. szeptember 23. 12:12
zsolakomarom részére: Melyik részét nem érted, VADBAROM?!? Ha a GDP/PP valós mutató, akkor Magyarország Orbán regnálása alatt JELENTŐS HÁTRÁNYBÓL INDULVA LEELŐZTE Szlovákiát (Portugáliát stb.), utolérte Lengyelországot, megközelítette Csehországot (Spanyolországot stb.). Ha a GDP/PP nem "játszik", hanem a "sima" egy főre jutó GDP számít, akkor viszont továbbra is MESSZE ROMÁNIA ELŐTT JÁRUNK. És valahogy arra sem reflektáltál, hogy bármiféle román gazdasági növekedés mögött ott van egy nagyon durva eladósodás. Mi is még jobban szárnyalnánk, ha pl. a 67%-os államadósságot meg lehetett volna fejelni 100% fölé... De ami a lényeg: MIÉRT NEM TÓT NYELVEN ÍROGATSZ TÓT FÓRUMOKRA, MAGYARGYŰLÖLŐ ÁLLAT?!?
ThunderDan
2023. szeptember 23. 11:27
zsolakomarom részére: Elmebeteg állat! 1) Ugye ilyenkor - azaz kizárólag a Romániával való összevetésben - számít a PP (vásárlóerőparitás), ugye? Minden más esetben meg nem számít? Mert ugye megvan az, ELMEBETEG MAGYARGYŰLÖLŐ ÁLLAT, hogy ugyanezeken a GDP/PP listákon LEELŐZTÜK SZLOVÁKIÁT, Portugáliát, utolértük Lengyelországot, néhány év múlva utolértjük Spanyolországot (!) és Csehországot (!). Ja, olyankor veszitek elő "sima" GDP-t. Amiben viszont magasan verjük Romániát. Így megy ez. 2) Románia GDP-arányos államadóssága kb. a semmiről nőtt 50% fölé, Magyarország eleve brutális államadósságot örökölt Kádártól és Horn-Medgyessy-Gyurcsánytól - ezt az Orbán-kormány nem növelte tovább, sőt alapvetően inkább csökkentette (még a mostani 2020. óta tartó válságos időszakban sincs komoly növekedés, ami kb. egyedülálló Európában!).
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!