Onnan kapott váratlan pofont Karácsony Gergely, ahonnan aligha várta

2023. szeptember 05. 11:23

Nem kímélték a főpolgármestert.

2023. szeptember 05. 11:23

Demszky Gábor a HírKlikknek, azon belül is Lukácsi Katalinnak adott egy interjút, amiben gyakorlatilag végig arról beszélt, hogy Karácsony Gergely mennyire nem él a város lehetőségeivel

Kapcsolódó vélemény

undefined

Demszky Gábor

Hír Klikk

Idézőjel

Van egy tiszta, korrupciómentes főváros, amelyet ez a rezsim minden áron tönkre akar tenni. Interjú

Demszky burkoltan szidja is Karácsonyt a nyelvtudása, pontosabban annak hiánya miatt.

Mint fogalmaz, „annak idején a munkaidőm 30-40 százalékában angolul vagy németül beszéltem. Konferenciákon vettem részt, előadásokat tartottam (például Washingtonban és az ENSZ-ben is), Brüsszelben tárgyaltam sok tucatszor, ahogy a Világbankkal is tanácskoztam.”

De Demszky kiemeli azt is, hogy Budapest irányításában óriási lehetőség lehetne. „A maximális program pedig, hogy ismét nemzetközi jelentőségűvé tenni a budapesti vezetést és a főpolgármestert. Az így megemelt pozíció alkalmassá teheti a főpolgármestert arra a szerepre, hogy a világ Orbán Viktor és az Orbán-rendszer ellenpontjaként tekintsen rá” – fejti ki.

„Ha lenne ehhez elegendő karizma, program, tehetség és kabinet, akkor Budapest vezetője természetes kihívója lehetne Orbán Viktornak és a rezsimnek” – teszi hozzá.

Nyitókép: Facebook

Összesen 93 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Unknown
2023. szeptember 06. 08:11
Még nem eleget! Nincs annyi pofon, amitől belátná----#ALKALMATLAN,pozíciójának betöltéséhez.
Palatin
2023. szeptember 05. 20:59
Karácsonyt egy lelkileg, teljesen bezuttyant csöcselék választotta meg, mégpedig kimondottan azért, hogy kicsesszenek a polgártársaikkal. Igen, Budapesten ennyire sok van ebböl a fajtából. Ezek ugyanazok, akik letördelik a kökereszteket a Margithidon, akik beverik a buszvárók ablakait, összekarcolják mások autóit, és mindenhol, ahol csak alkalmuk nyilik rá, károkat okoznak. Valóban döbbenetes, hogy ez a destruktív horda Budapesten annyira kiterjedt, hogy választásokat tud eldönteni. Ezek többnyire plyan alacsony szinvonalon élnek, hogy meg sem érzik, hogy a város minden lyukból szelel.
Palatin
2023. szeptember 05. 20:45
Nem tudhatom Karácsony, hogy neked e város mit jelent, Nékem szűkebb hazám e gyöngyszem, örök, ékes és szent. A sors cikcakkos útjain barangolván, ha újra megcsodálom, Praclid nyoma szívem csücskén oly rút, hogy falra mászom. Hát mit tettél bölcsömet ringató kis hazámmal te ripacs? A városunk fennségét akarókkal miért vagy oly makacs? Miért vagy mostoha Lánchidunkkal, hogy az már tragacs? Egy bohóc vagy Gergő, bár sapkádról hiányzik a pamacs. Árpádunk helyett te Gyurcsányt, e simlis kóklert kedveled, Benne kenyéradódat, pártolódat, utad egyengetőjét leled. Hazád, városod nincs neked, szemed a dícsfénybe réved, Eközben a bús a fenébe kiván téged elárvult pesti néped. Mert bölcs és hazádat szerető nem lévén, te lankadt manó, Egy személyben is murisabb vagy mint a jó Hacsek és Sajó. Mamlaszságban, balgaságban sehol nincs hozzád fogható, Se, ki bolsevista árulásra oly szószegön és rögvest kapható.
vamonos
2023. szeptember 05. 18:21
"Van egy tiszta, korrupciómentes főváros" Ezt ki bírta mondani röhögés nélkül? 😂 Ezen kívül Karácsony hiába "magas és vékony", miniszterelnökként, a személyisége miatt, közröhej tárgya lenne. Ezt valószínűleg ő is tudja, nem véletlenül "ütötte el a villamos" az előválasztáskor. 😂
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!