Momentum elnökségi tagja Ungár Péternek: Tudom, hogy ostobának tartasz minket, de hidd el, nem vagyunk azok

2023. szeptember 12. 11:04

„Számunkra a rendszer elleni kemény, következetes küzdelem nem játék, póz, pótcselekvés” – írta Kele János.

2023. szeptember 12. 11:04
Ungár Péter.

A Mandiner hétfőn beszámolt róla, hogy Ungár Péter a Partizán vendége volt, ahol az LMP jövője, és édesanyjával, Schmidt Máriával való kapcsolata mellett szóba került a Momentum is. „A Momentum a ChatGPT kihányadása. Minden mondatuk egy közlemény-generátor. Gondolatot még nem lehetett attól a párttól hallani” – hangoztatta Ungár.

Kele János, a Momentum Mozgalom elnökségi tagja erre a felvetésre viszonylag hamar reagált. Facebook-oldalán arról számolt be, hogy megnézte Ungár Pétert a Partizánban. „Érzem – hiszen minden pórusából süt, süvít – az elkényeztetett, címeres pólyába

született milliárdosgyerekekre jellemző fennhéjázó gőgöt, a mély intellektuális megvetést és lenézést”

– fogalmazott.

„Nincs megnyugtató, komolyan vehető magyarázata arra, hogyan lehet valaki »ellenzéki« pártvezér úgy, hogy jövedelme tekintélyes része a NER-től függ, a hatalom jóindulatán és támogatásán áll, vagy bukik” – írta.

Tudom, hogy végtelenül ostobának tartasz minket, egyszerű embereket Péter, de hidd el: ennyire nem vagyunk azok”

– reagált Ungár Péter kijelentésére.

Bezzeg a Momentum!

„Számunkra a rendszer elleni kemény, következetes küzdelem nem játék, póz, pótcselekvés -hanem erkölcsi kötelesség, s ez az, amit te nem értesz. Mert nem is érthetsz” – írta Kele János.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

Összesen 64 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
baronet
2023. szeptember 14. 10:17
Azok a kigyóvállúak... Na, azok aztán kemények... nem találkoznék velük egy sötét mellékutcában...
anna bolena
2023. szeptember 12. 22:51
Ungár nemrég kijelentette, h Karácsonynak a főpolgármesteri poszton nincs alternativája,. Aki ezt a káoszteremtő zsaroló vérszopót akarja még évekre a főváros nyakába varrni, az vagy hülye, vagy aljas. Karigeri Gyurcsány embere, Ungár ezzel a DK-nak is benyalt. A kizöldült LMP! Ezek bévülről mindig vörösek. Az akkugyárellenesség ügyes ötlet, nagy kérdés, h az akkugyártás ab ovo elvetése valóban használ-e az országnak. Ungár annyira nem eszes, ahogy magáról gondolja, de tombol benne az ambició, képes még a saját pénzéből is áldozni arra, h sikerre vigye NOakku-programját. Eredeti ötlete eddig még nem volt, ez a NOlimpia lekopirozása, csak szofisztikusabban, átgondoltabban.
KBA98
2023. szeptember 12. 17:15
A Momentum egy élből hazaáruló párt! Ungár Péter valóban egy gazdag gyerek, de van egy nagyon okos mamája sőt testvére is van! A szexuális élete nem érdekel, mert nem tartozik rám. Viszont Ungár Péter nem hazaáruló a Cseh és egyéb társaival ellentétben. Kedvelem, mert érthetően és kedvesen adja elő a programját, nem gyűlölködik! Egyik pártnak sem vagyok a tagja, de remélem, hogy Orbán Viktor kormányzása valóban még sokáig tart. Innentől kezdve , mindenki azt mond, amit akar, de a hazaárulókat nem tekintem embernek sem!
Gonella
2023. szeptember 12. 15:14
kemények? ó jaj! nehogy aranyér legyen belőle!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!