Karácsony elvei senkit sem érdekelnek, simán sz@r városvezető

2023. szeptember 07. 20:01

Amikor azt mondom, hogy Karácsony Gergelynek távoznia kell jövő júniusban, a politikai elvek mellett sokkal kézzelfoghatóbb okok is ezt mondatják velem.

2023. szeptember 07. 20:01
null
Trombitás Kristóf
Trombitás Kristóf
PestiSrácok.hu

„Manapság pedig szintén ugyanúgy látom a budapesti utcákat, mint a már emlegetett ’90-es vagy 2010-es években. És a romlás szemmel látható, orral szagolható, a mindennapokban tapasztalható. Ennek a forgalom totális szétzúzása, Demszky-csöcsök után Karácsony-karókkal tönkretett közútjai, tetszőlegesen felhúzott biciklisávok megalkotása és mindenki veszélyeztetése csak az egyik, jóllehet nagyon jelentős tünete. Azt is jó volna, ha mindenki elfogadná, hogy itt nem biciklisek vs. autósok, tömegközlekedést szeretők, elvből azt választók vs. autósok, vagy éppen más küzdelemről van szó. Itt senki sem áll senki pártján – én legalábbis biztosan nem. Továbbá nem magasztos elvek egymásnak ütköztetéséről van szó – részemről biztosan nem. Egészen egyszerű dolog ez: most minden szarabb, mint pár évvel ezelőtt. Mindenkinek veszélyesebb, bizonytalanabb és kiismerhetetlenebb a terep, mint néhány évvel ezelőtt volt.

Amikor azt mondom, hogy Karácsony Gergelynek távoznia kell jövő júniusban, akkor a politikai elvek mellett sokkal kézzelfoghatóbb okok is ezt mondatják velem. Mert lehet valakinek a legjobb ideológiája is, ha városvezető és rosszul vezeti a várost, semmit sem érünk vele. És lehet valakinek nagyon rossz ideológiája, de ha rendszerben látja a városvezetést, akkor rögtön fel lehet vele szemben pozitívumokat hozni. Karácsony Gergely egyszerűen minden szétzilált. Nem azért, mert ilyen vagy olyan elgondolásai vannak. Pláne nem azért, mert állítása szerint emilyen meg amolyan küzdelmei voltak. Egyszerűen egy balfasz, hölgyeim és uraim. Balfaszok pedig nem képesek arra sem, hogy egy kisvállalkozást tűrhetően elvezessenek.

Mást nem tudok tenni, de zsigerien bízom benne, hogy a budapestiek sem elveket vagy nyafogást fognak elfogadhatónak tartani, hanem az egyszerű tényeket: milyen most Budapest? Milyen volt pár évvel ezelőtt? És milyet szeretnének maguknak a jövőben?”

Nyitókép: Földházi Árpád/Mandiner

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 60 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gullwing
2023. szeptember 11. 08:28
Bpest a kreténgeri szintű balfasok melegágya.... Azok akik demszki után ezt a szart képesek voltak hatalomba juttatni ugyanolyanok mit a kreténke.....
masikhozzaszolo
2023. szeptember 09. 09:02
manitowoc téved. A Lánchidat, és a többi hidat, az utcákat eleve le akarta zárni Karácsony. Meg is választották rá. Le is zárta. Nem mehetnek az autók ezeken. Még a felújítási pénzből is lenyúlt. Ne mondd tehát, hogy megcsinálta a Lánchidat Tarlós helyett.
KBA98
2023. szeptember 08. 17:26
Méghogy szar, de hogy mennyire aljas! Egy csiga hozzá képest gerincesnek számít!
Sacap
2023. szeptember 08. 12:46
Sajnos Orbánnak pont egy ilyen balfasz az érdeke hogy maradjon. Közbe persze Budapest csúszik lefelé. Na de a hatalom az első. Ennek a városnak reszeltek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!