Egy BMW és egy Porsche vívott ádáz küzdelmet az M7-esen (VIDEÓ)

2023. szeptember 06. 10:19

Előbbi rászorította a szalagkorlátra az utóbbit.

2023. szeptember 06. 10:19
null

Újfent elképesztő videóval jelentkezett a Budapesti Autósok YouTube-csatorna. A mostani felvétel az M7-esen született meg, ahol egy BMW és egy Porsche egészen érdekes párharcba keveredett.

Külső sávból a BMW direkt rászorítja a Porschét a szalagkorlátra, mert nem bírta megelőzni.

Mindezt nagy sebességnél, értelmes indok nélkül. Szerencsére mindenki megúszta a dolgot.

Nyitókép: Képernyőkép

 

Összesen 113 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Visszaüt
2023. szeptember 07. 07:01
Na ezeket nem engedném vissza autóba ülni! És a fordítottját sem. Ha rendelkezik valaki jogosítvánnyal akkor azt is tudnia kell, hogy a vizsgán aki lakott területen kívül, ahol a tábla nem tiltja, nem éri el a 90 km/h sebességet megbuktatják a vizsgán. Elég sokat vezetek és rengetegszer látom azt, hogy 70-75 km/h sebességgel közlekedik (általában időssebb férfiak és nők), azoktól is elvenném a jogosítványt mert veszélyeztetik a szabályosan közlekedőket. Hogy kerek legyen a mondanból, amikor még én voltam tanuló és vizsga elött voltam akkor az oktatóm azt mondta, hogy ha a főút kanyarodik akkor nem kell belelépni a fékbe, hanem csak vegyük le a lábat a gázról és próbáljuk bevenni a kanyart.
eusebius
2023. szeptember 07. 05:55
A külső sávban a két elhagyott autó között min 16 mp volt távolsás. Ez nem menti fel a BMW-t, de ha valaki ennyire menni akar, menjen.
kunfia1
2023. szeptember 07. 00:24
Te Zsóti, milyen autód is van?
Házam Hazája
2023. szeptember 06. 23:09
Azért a kamerás autó is elgondolkodhatna a jobbra tartáson, ha a tükörbe nézne néha. A felvétel szerint a sofőr egy üres 2 sávos úton is a belső sávon szeret haladni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!