Az EU bürokratái úgy viselkednek, mint a Kádár-rendszerből itt maradt házmesterek

2023. szeptember 28. 21:42

Először is hol a pénz? Lehet, hogy már meg sincs?

2023. szeptember 28. 21:42
Kötter Tamás
Kötter Tamás

„Barátaim ez már a kutyakomédia kategóriába esik. Az EU vezető bürokratái úgy viselkednek, mint a Kádár-rendszerből itt maradt házmesterek, akik a rendszerváltást követően sem vették észre, hogy ők csak az időközben lakás és a társasház tulajdonossá vált lakók alkalmazottai. Most ugyanezt játszák velünk, persze a hátuk mögött a nagykutyákkal, ezek a minimális legitimitással rendelkező aktakukacok. Először is hol a pénz?! Lehet, hogy már meg sincs? Másodszor, feltéve ha megvan, azonnal kifizetni! Világos?!”

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Dursun Aydemir/AFP

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Dixtroy
2023. szeptember 29. 15:00
Cigányok ezek a szemedbe hazudnak egyszerre kétfélét gond nélkül, és miközben tartoznak, tőled követelnek összegeket.
abcugabcug
2023. szeptember 29. 10:34
Még ha idézet is, önt (és gazdáját) minősíti ez a szöveg.
alexandrosz-2
2023. szeptember 29. 06:55
A csicskákkal csicskákkent bánnak a gazdáik. A vétótlan köpcös geci egy szarrá zsarolt gyáva csicska, akit bárki szabadon rugdoshat, pofozhat 13 éve. Sosem mert ellentmondani, legyen az aljas komisszárparancs, komisszárköltségvetés, szankció, szankcióhosszabbítás, who parancs, hoholoknak számolatlanul tolt pénzünk, gázolajunk, eü.felszereléseink, finn, tot, román nato csatlakozás, buzivonaglás, magyarbantalmazás, jogfosztás, norvég pénzzel gecizés. Mindig becsicskul a sunyi gyáva geci. Ezért bánnak vele és a magyarokkal is csicskaként a gazdái. Megérdemeljük, mert hagyjuk.
Pelso j.
2023. szeptember 29. 05:35
tomi, a buta arcoskodásből nem lesz pénz, világos?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!