Sorost fényezi

2023. augusztus 17. 07:58

Horn Gábor volt az, aki pártja országlásakor kijelentette, neki fontosabb, hogy mi lesz az SZDSZ-szel, mint hogy mi lesz az országgal.

2023. augusztus 17. 07:58
Pilhál György
Magyar Nemzet

„Köszönet Soros Györgynek címmel írt könnyfakasztónak szánt cikket a Hvg.hu-ra Horn Gábor. Az SZDSZ-alapító egy végtelenített körmondatban sorolja fel a szamaritánus jótevőt alakító spekuláns hervadhatatlan érdemeit. Csontig, ahogy kell… (Legutóbb Vásárhelyi Mária vadliberális dalnoktól olvastam hasonló hozsannát, szerinte Magyarország demokratikus átalakulását az elmúlt században senki sem támogatta oly bőke­zűen, mint a jóságos Gyuri bácsi, aki egyenesen a Biblia parancsának engedelmeskedik.) Horn egyébként mérgében írhatta a cikkét, Orbán Balázs, a miniszterelnök politikai igazgatója bosszantotta fel, aki azt találta mondani a minap: 

»Messze vagyunk még attól, hogy az utolsó Soros-katona is elhagyja Magyarországot.«

Soros ájult magasztalása a kétkezi olvasót viszont bosszantja. »Ti, szélsőliberálisok tényleg sokat köszönhettek Gyuri bácsinak – írja egyikük –. Évtizedek óta finanszírozza nektek a playboy-életmódot a módszeres hazaárulásért cserébe. Ráadásul ti adtátok el a nemzet vagyonát, iparát, mezőgazdaságát nyugati cégeknek. 2010-re kifosztottátok az országot!«

Egy másik arra emlékeztet,

Horn Gábor volt az, aki pártja országlásakor kijelentette, neki fontosabb, hogy mi lesz az SZDSZ-szel, mint hogy mi lesz az országgal.

Én Csurka István Soros-portréjának hiszek: »A rendszerváltás előestéjén hazalátogató, jótékonykodó Soros már az összeomlás utáni világra gondolt, úgy spekulált, a nélkülöző magyarságot fillérekkel le lehet kenyerezni. Azért hozta a pénzt, hogy ne legyen forradalom, a rendszerváltás ne járjon elszámoltatással.« Jól spekulált.”

Nyitókép: MTI/Mohai Balázs

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hangillat
2023. augusztus 17. 13:58
"neki fontosabb, hogy mi lesz az SZDSZ-szel, mint hogy mi lesz az országgal." Karácsonynak és a labirintusos agytekervényűeknek pedig eurosabb és fontosabb ugyanaz.
Kamcsatka5
2023. augusztus 17. 12:09
Tudjuk, hogy a belga Golem egy nagyon nagyon szar alak!
nemecsekerno_007
2023. augusztus 17. 11:41
Horn Gabi a velünk élő SZDSZ. Az ellenzék meg a Kádári-kontraszelekció nagyon hosszú árnyéka.
connorj
2023. augusztus 17. 09:43
Egyszer lesz elszámoltatás és a térgyelés nem biztos, hogy elég lesz: https://www.youtube.com/watch?v=RM0uvgHKZe8
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!