Orbán Viktor tisztázta: Nem épül Magyarországon vegyianyag-elosztó

2023. augusztus 07. 10:37

„Minden más csak rémhírkeltés és hírlapi kacsa” – olvasható a Kormányzati Tájékoztatási Központ közleményében.

2023. augusztus 07. 10:37

„A miniszterelnök és a kormány nyilvánvalóvá tette, hogy nem támogatja vegyianyag elosztó létesítését és így nem épül ilyen Magyarországon. Minden más csak rémhírkeltés és hírlapi kacsa” – olvasható a Kormányzati Tájékoztatási Központ közleményében.

Korábban a Direkt36 azt írta: Budapest XXIII. kerületében, Soroksáron, illetve Záhonyban egy olyan kínai vasúti vegyianyag-elosztó jöhet létre, amin keresztül Kína nemcsak Magyarország, hanem egész Európa akkumulátorgyárait és vegyi üzemeit el tudná látni különféle vegyi anyagokkal.

Nyitókép: MTI / Szigetváry Zsolt

 

Összesen 88 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
cikoria-2
2023. augusztus 07. 23:27
kár!.jó dolog az elosztó,mindegy mit oszt.
gekk
2023. augusztus 07. 19:05
Ez a szájnyalintós hazug nem tisztázott semmit. Hazudik, hiszen mozog a szája.
smarton84
2023. augusztus 07. 14:23
Tehát ezért épül a Belgrád-Budapest vasútvonal Mészáros jóvoltából rekordpénzből az Alföldön keresztül, illetve lesz Magyarország akkumulátor gyártó nagyhatalom. Nyilván nem lesz szükségünk vegyi anyagokra és logisztikai központokra. Ahogy Orbán mondja, "ne hallgassanak arra, amit mondok, csak arra, amit csinálok".
Lajoss
2023. augusztus 07. 14:04
Tehát épül…
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!