Így működik a baloldali sajtó

2023. augusztus 25. 17:21

A Balaton persze megfizethetetlen, ezer forint a lángos. Döbbenet. És erről is Orbán tehet. Kizárólag.

2023. augusztus 25. 17:21
Apáti Bence
Magyar Nemzet

„Amerikában július negyedikén egyszerűen szemet gyönyörködtető az, ahogy mindenki rakétázik meg énekli az ország himnuszát a felvont lobogók előtt. Na de ők amerikaiak. A szabad világ vezetői. Ők nem bűnösök, ráadásul engedélyezték a melegházasságot is, nekik tehát minden joguk megvan, hogy tűzijátékozzanak. (Meg ahhoz is, hogy amelyik országban csak megérzik az olaj bódító illatát, azonnal tankokkal vigyék el oda a demokrácia vidám üzenetét.) Ők megérdemlik. Jár nekik. És hát akik ilyen aranypofák, hogy négy és fél milliárd forinttal hajlandók támogatni a hazai liberálisok és kommunisták harcát, azokra időnként ráfér egy kis ereszd el a hajam.

Na de a magyar tűzijáték? Az megöli, tönkreteszi a környezetet, aki kitalálta és megvalósította, az egy utolsó szívtelen bolygógyilkos. Arról nem is beszélve, hogy ilyen nehéz időkben hogy a fenébe lehet ünnepelgetni, amikor a hősies és végtelenül demokratikus, a kisebbségek jogaira állandóan odafigyelő, a korrupciót meg a kényszersorozást hírből sem ismerő ukránokat megtámadta a sátáni Oroszország? Micsoda érzéketlenség ez? Mennyire szívtelen az, aki ilyenkor ünnepelget?

Jó, persze, azért a Sziget nagyon ott volt, egy hétig csapatta Belpest elnyomott és éhező értelmisége, és szívhatta magába a szabadság friss levegőjét. Meg sok kemikáliát is. Ott az árakkal sem volt semmi baj, hiába, a szabadságot meg kell fizetni. Különben is nem a gyros meg a kézműves hamburger volt túl drága, hanem a magyarok pofája túl nagy. Erről amúgy Osváth Zsolt egy egészen kiváló videót készített, aki bár a Szigeten árult, de egészen biztosan egy fillért sem kapott a magas árakat kimagyarázó alkotásáért.

A Balaton persze megfizethetetlen, ezer forint a lángos. Döbbenet. És erről is Orbán tehet. Kizárólag.

No de a lényeg: ahol szivárványos zászlóval fogadják a boldog és gazdag, szórakozni vágyó liberálisokat, ott bizony semmi baj nincs az egy hétig tartó vad és féktelen ünnepléssel. De az augusztus 20-i tűzijáték, az elfogadhatatlan.

Igen, sajnos így működik napjaink balliberális nyilvánossága.”

***

Kapcsolódó vélemény

undefined

Bohár Dániel

Origo.hu/888

Idézőjel

A független-objektív sajtó nem érti, hogy miért jelent meg az ünnepi tűzijáték végén a kereszt.

***

Nyitókép: MTI/Lakatos Péter

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 68 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sámson
2023. augusztus 27. 16:43
Catalina, ez a rendezés is hasonlóan rémes lenne, mint a mostani. Azt tudta, hogy az állítólagos jobbkéz nem eredeti, nem István királyunktól származik? A népnek jó a hamis is, a táncosával félrelépő Tóth Gabi, a nemzet ősanyja keresztet rajzol a kenyérre, ez az igazi ünnepi hangulat egy római katolikus érzelműnek, tavaly még az azóta coming outoló, homokos Hodász András "atya" is vetette a kereszteket a parádé alatt. Azóta kiderült, hogy fiatal korában egy katolikus pap megrontotta. Lehet, hogy a vatikáni eseményeket is Alföldi Robi rendezi (vagy inkább a sátán), ugyanis egy több évig végzett helyszíni kutatás szerint a vatikáni bíborosok között 5-ből 4 homokos. https://moly.hu/konyvek/frederic-martel-a-vatikan-kinos-titkai A homoszexualitás bűn, a házasságtörő nő giccses szerepeltetése is visszatetsző sok ember szemében. Jézushoz a házasságtörő nő sírva ment, bocsánatért könyörögve. Tóth Gabi katolikus nagyasszony esetében ezt nem láttam, nem olvastam, pedig indokolt lett volna.
catalina11
2023. augusztus 27. 13:41
Sámson 2023. augusztus 26. 20:56 Nekem Agusztus 20-ai ünnepben nem a tüzijátékkal van bajom, hanem a római katolikus hamis giccs körítéssel: Mária Országa, Szent Jobb Körmenet, meg hasonló vallásos szemfényvesztések, ami a buta népnek elég. Tóth Gabi kenyérszegése stb. Vallásos giccs." hát Sámson, ha Alföldi Róbert rendezte volna, akkor Stohl Buci nézett volna le magára az égből... az ám az igazi...
Sámson
2023. augusztus 26. 20:56
Nekem Agusztus 20-ai ünnepben nem a tüzijátékkal van bajom, hanem a római katolikus hamis giccs körítéssel: Mária Országa, Szent Jobb Körmenet, meg hasonló vallásos szemfényvesztések, ami a buta népnek elég. Tóth Gabi kenyérszegése stb. Vallásos giccs.
fraktoaster
2023. augusztus 26. 20:34
Szaros 2000 forint egy lángos? Hogy oda ne rohanjak. Még olcsó is, tudva, hogy mekkora fizuért mennek el büfésnek a balcsin az emberek... Hiába no, zárkózunk a nyugathoz, ki kell termelni az 500 000 - 1 000 000 forintos nettó fizut a büfésnek...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!