Hát, mi lesz így velem iránymutatás nélkül?

2023. augusztus 17. 09:14

Itt frissítgetem szorgalmasan az internetet, de Mérő Verától, Parászka Borókától, Perintfalvi Ritától egy megjegyzést nem találok.

2023. augusztus 17. 09:14
null
Hont András
Hont András
Facebook

„Pont elégszer rohantam már szinte egyedül a falnak, pont elég ügyben ugrált rajtam az öntudatos középszer a #metootól a kovidig ahhoz, hogy most megengedjem magamnak, hogy a Kőszeg-esetről ne mondjak semmit.

Egy kérdés azonban motoszkál bennem. Azok, akik máskor önkéntes erkölcsrendészetként vetik rá magukat a legártatlanabb nyelvbotlásra is, virtuálisan bármikor megkövezik az erkölcsi tévelygőket, például részt vettek az urbánus értelmiségbe kevésbé involválódott, tehát saját köreikben kevesebbek által védett Wahorn kicsinálásában – noha az esetében a műsorvezetőt játszó, affektáló jelmeztervező* még jobban megvágott, a szituációt megmásító felvételt hozott nyilvánosságra – szóval a woketálibinák ezúttal miért kussolnak önérzetesen? Itt frissítgetem szorgalmasan az internetet, de Mérő Verától, Parászka Borókától, Márton Jocitól, Perintfalvi Ritától egy megjegyzést nem találok. Hát, mi lesz így velem iránymutatás nélkül?

* tudom a nevét is, csak szégyellem, hogy tudom: Lakatos Márk”

Nyitókép: YouTube-képernyőfotó

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 45 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Beszélgető
2023. augusztus 22. 15:46
Az iránymutatás: Kezdje el írni a kf. nekrológját. Ha erőt gyűjt a bácsi és végignézi a saját interjúját, hamarosan belehal.
Fukar
2023. augusztus 17. 21:21
Hol vannak,hol vannak? Nincs aki fizetne nekik,ezért kussolnak. Patkányok.
Pelso j.
2023. augusztus 17. 20:12
jobtvojumaty@ Személy szerint mit ártott neked a belpesti értelmiség? Azon kívül, hogy a fidesz néha ellenük uszít?
lilla50
2023. augusztus 17. 16:47
mi az a woketálibina ? Afféle macsó gőg kifejeződése? Kőszegh Ferenc egyébiránt 84 évesen árnyalta a pedofilía megitélését hatósági beavatkozással torzítva nehezítve-- Ezt sokan --felfogták -- de nem igen ildomos megvédjük a gyerekeinket őrület közepette a normálist normálisnak érteni
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!