Gyomorforgató fotó készült a Karácsony által átadott Blaha Lujza téri közvécéről

2023. augusztus 08. 15:57

Vécépapír természetesen nincs, szemétre viszont annál inkább számíthatunk, ha benézünk.

2023. augusztus 08. 15:57

Felháborító állapotok uralkodnak a Blaha Lujza téri közvécében. A Magyar Nemzethez eljuttatott képeken az látszik, hogy a vécé falai iszonyú mocskosak. Az illemhely körül pedig csipszes zacskó, cigicsikk és egyéb szemét hever. A közvécé használatáért egyébként 250 forintot kérnek. Természetesen a vécépapír is kifogyott.

A képet kedd délután tette közzé a lap.

Az eset kapcsán a Magyar Nemzet megkereste a Fővárosi Önkormányzatot, arról érdeklődve, hogy milyen gyakran takarítják az illemhelyet, illetve hogyan lehetne mérsékelni a szemetelést a WC környékén, valamint a tér többi részén.

Nyitókép: Facebook

 

 

Összesen 85 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Házam Hazája
2023. augusztus 08. 22:33
https://www.youtube.com/watch?v=C2AUe1NTvTE
Hangillat
2023. augusztus 08. 21:03
Utcai vizeldék Amszterdamban: spirális műanyag, acél -régebben vas kátránnyal bevonva, lemezekből, a lábak, felsőtest kilátszik, tető nincs. Manus bemegy a spirálba, feje látszik, a vizelet lefolyik a csatornába. Itthon vízöblítéses lehetne be-kilépéskor víz permetezne a lemezre.
olajfa1
2023. augusztus 08. 20:05
Az a szerencse, hogy a szagokat az internet nem tudja átadni... még.
Zsolakomarom
2023. augusztus 08. 18:56
mocskosul teleszartak a fidelitasosok nem szep dolog ez
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!