Fodor Gábor olyat mondott, amitől Dobrevnek égnek állt a haja

2023. augusztus 20. 07:34

Erre senki sem gondolt, rendesen kiosztotta az ellenzéket.

2023. augusztus 20. 07:34
Felhévizy Félix
Magyar Nemzet

„A Közép-európai Rendszerváltást Kutató Intézet igazgatója volt a Hír TV Napi aktuális című műsorának vendége, ahol arra a műsorvezetői kérdésre, hogy a nehéz gazdasági helyzet ellenére miért nem sikerült az ellenzéknek teret nyernie az alábbiakat mondta:

Ezt is ajánljuk a témában

»(...) Jogos a kérdés, hogy egy ilyen válságban, hogy nem tud az ellenzék teret nyerni (...) ennek, azt hiszem, két oka van: van egy tartalmi oka, és van egy tartalmin túlmutató személyi ok. A tartalmi ok, hogy rossz a stratégia. (...) Van egy pszichózis minden ellenzéki pártnál, hogy minden rossz, amit a kormány csinál. Teljes egészében, frontálisan neki kell menni a kormánynak. Ezt tizenhárom éve látjuk, hogy nem működik. (...) 

ahhoz, hogy a választók elhiggyék, hogy alternatíva lehet az ellenzék, ahhoz felelősen kellene gondolkozniuk. Az ország érdekét a sajátjuk elé kellene helyezni«

- Nem semmi! Kemény szavak - csettintett elismerően Félix, miután megnézte a videót.

Ha Dobrev Klára látta a HírTV-ben Fodor Gáborral készült interjút egész biztosan égnek ált a haja. Hiszen az ellenzék többi pártjához hasonlóan a tavalyi választási kudarcuk óta folyamatosan a DK is azt közvetíti a saját szavazóinak, hogy ők mindent megtesznek az Orbán-kormány bukásáért, nagyszerű munkát végeznek és csak idő kérdése mikor vezet majd sikerre a politikájuk.”

Nyitókép: Képernyőfotó

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 72 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Palatin
2023. november 04. 21:07
A DK-tól nem kell különösebben félnünk. A Mi Hazánk már most lehagyta. A választásig addig fajuj a DK lemaradása, hogy Gyurcsány távcsövel nézheti Toroczkai stopplámpáját.
Palatin
2023. november 04. 21:01
A hidegrázó, vérgőzös bolsevizmus torokszorító lehellete legjobban éppen Dobrevböl árad. Ö az, aki legkevésbé sem kell a magyaroknak. Arrogáns és fennhéjázó fúria a Klára, Büszke nem lehet az Apró családfára. Ha ö hatalmat kap, nagy lesz annak ára, Egész magyarságunk mértéktelen kára. Öt posztokra jelölni örült gondolat, Vele országunk a múltba visszatolat. Nagyapja likvidált ártatlan foglyokat, Árva népünk hőseit, átkozottul sokat. A Dobrev kislány egy galád bajkeverő, Példaképe ki más, mint Rákosi és Gerő, Nö létére duzzad benne pusztító erő, Az unió hátszelében nagy ricsajt ver ő. Egész társulatuk húzzon a pokolba. Ö terelne minket közös, bús akolba, Ehhez őnagysága lenne a trójai faló. A bolsik világa nem magyarnak való.
barni-a-hegyrol
2023. augusztus 21. 10:48
Most nincs időm végigpörgetni a kommenteket. Járt már itt a Bartus, vagy valamelyik DK-tálib, kimondani a népítéletet a kollaboráns Fodor G felett?
istvanpeter
2023. augusztus 21. 08:23
Hát, ahol a Gyurcsány a mérce!?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!