Elutasította az ügyészség Szalai Ádám panaszát a verekedés ügyében

2023. augusztus 03. 15:28

A rendőrség a gyanúsítást súlyos testi sértés bűntett kísérletére módosította.

2023. augusztus 03. 15:28
Szalai Ádám

Rab Ferenc, a Fővárosi Főügyészség helyettes szóvivője nyilatkozott a 24.hu-nak. Elmondta, hogy a Szalai Ádám ügyében közölt gyanúsítást a rendőrség súlyos testi sértés bűntett kísérletére módosította.

A módosítás ellen a védő panaszt jelentett be, azaz, „az álláspontja szerint a gyanúsított jogos védelmi helyzetben cselekedett. Az illetékes kerületi ügyészség az ügyiratokat megvizsgálva megállapította, hogy a panasz nem alapos, mivel a nyomozás adatai alapján a súlyos testi sértés bűntette kísérletének gyanúja megalapozott” – mondta a 24.hu-nak az ügyész.

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: MTI/Máthé Zoltán

 

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kétes
2023. augusztus 03. 20:05
Ügyészség? bíróság? jogi kaszt? Szemét egy banda! Évekkel ezelőtt a bíróság egy polgári perben nem foglakozott azzal, hogy alperes egy hamis számlát nyújtott be. Nem tett bejelentést! Felperes azonban feljelentést tett, de a bíró mulasztását nem vizsgálta az ügyészség (holló a hollónak esete). Az ügyészség viszont azt megvárta, hogy a hamis számla ÁFA tartalma, az éppen módosítás alatt álló törvény miatt kisebb legyen mint a büntethetőségi határ. De ez csak egy kis színes, ahhoz képest amit a devizahiteleknél műveltek, vagy ami történik a végrehajtások körül. Agyatlan a jogi kaszt! Érdemi gondolatuk nincs. Azt keresik csak, hogy van-e olyan dolog vagy mondat amire hivatkozhatnak. Szakmailag és mentálisan alkalmatlanok és beképzeltek, mert nincs felelősségük!
Nuttika
2023. augusztus 03. 20:03
Nem kell még egy Marian Cozma. Sokszor direkt mennek a híres sportolókra.
llnnhegyi
2023. augusztus 03. 18:15
Ha saját vagy más védelmére lépett közbe akkor felmentik. Ha Ő kezdeményezett,akkor pénzbüntetést kap. Gondolom én!
billysparks
2023. augusztus 03. 18:06
Így segíts másokon. Aztán csodálkozik a libsi, ha bajba kerül, hogy nem segít neki senki.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!