„A bevonulásától a betegszobán tölti a napjait” – ügyvédje Galambos Lajosról

2023. augusztus 17. 09:20

A jogi képviselő szerint azonban a zenész nincs életveszélyben.

2023. augusztus 17. 09:20
null

„A bevonulásától a betegszobán tölti a napjait. Nem javul az egészségügyi állapota, mondhatni, napról napra rosszabb. Nyilvánvalóan az alapbetegségeinek nem tesz jót ez az élethelyzet. De a rémhírekkel ellentétben nincsen életveszélyben!” – nyilatkozta a Story magazinnak Csontos Zsolt, a börtönbe április végén bevonult Galambos Lajos ügyvédje.

Ismert: a 2015-től húzódó áramlopási ügyben  nemrég 3 év 6 hónap börtönbüntetésre ítélték az egykori mulatóskirályt, aki előbb egészségügyi okokra hivatkozva elhalasztotta a bevonulást, majd áprilisban mégis eleget tett kötelezettségének.

Egy héttel a bevonulása után a zenészt mentővel szállították a berettyóújfalui börtönkórházba, és bár később visszaszállították Baracskára, máig egészségügyi felügyelet alatt tartják. 

Emiatt a jogi képviselőjével otthonápolási őrizetet kérvényezték.

Az ügyvéd arról is beszélt, hogy hogy telnek a zenész mindennapjai: úgy kell elképzelni, mint egy kórházban fekvő betegét, akire éjjel-nappal nővérek vigyáznak. Esetében viszont nincsenek betegtársak, hiszen egyedül van egy szobában, és arra vár, hogy a szeretteivel beszélhessen. Galambos az ügyvédjén kívül a családtagjaival is rendszeresen kommunikál, személyesen viszont egyikükkel sem találkozott a bevonulása óta.

Nyitókép: MTI Fotó: Lakatos Péter

 

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nemkellnév
2023. augusztus 17. 19:16
Galambos megalkotta a magyarországi médiacelebet: "világjegy!" Jegy, ami mentesít az ártalmaktól és fölé emel a lájkolódnak. Eszembe jut a cigánypörkölt receptje, ami állítólag így kezdődik: lopj egy tyúkot. Hát ezzel valószínűleg kevesen szimpatizálnak, mivel még mindig téma Lalika elesettsége a csúnya magyar jogrendszerben. És ő csak egy kis trombitás lurkó...
pesszimista
2023. augusztus 17. 17:05
Lajcsi kiengedése azon múlik, hogy a tum-tum zenéjét kedvelők többségbe kerülnek-e. Majd megméri a Fidesz,s ha igen már szabadulhat is betegségére hivatkozva.
Csomorkany
2023. augusztus 17. 13:17
Én meg azt hittem, megsajnáltátok. Nem? Nahát!
fater0921
2023. augusztus 17. 12:34
Szokták mondani, amit főzött egye meg!!!!Ócska szar szimuláns tróger!!!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!