Találja ki, ki nyilatkozta ezt a tusványosi fideszes dzsemboriról

2023. július 23. 15:00

„Csodálatos itt minden. Zseniális a környezet, tök jó, hogy van egy ilyen rendezvény. El kell jönni megnézni, mindenkinek ajánlom!”

2023. július 23. 15:00
null
Hadházy Ákos
Hadházy Ákos
Facebook

„Találja ki, ki nyilatkozta ezt a tusványosi fideszes dzsemboriról: »Csodálatos itt minden. Zseniális a környezet, tök jó, hogy van egy ilyen rendezvény. El kell jönni megnézni, mindenkinek ajánlom!«

a) Orbán Viktor (Fidesz)

b) Bayer Zsolt (Fidesz)

c) Kanász-Nagy Máté (LMP)

A helyes megfejtés a képen…

Hogy ez miért nagyon nagy baj, arról itt írtam”.

Nyitókép: MTI/Mónus Márton

Kapcsolódó vélemény

undefined

Hadházy Ákos

Facebook

Idézőjel

Végre nem csak Schiffer András játssza a díszbohóc szerepét.


 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nyugalom
2023. július 24. 13:22
Ezt a gusztustalan gazembert miert engedtek oda?
connorj
2023. július 23. 20:57
SZEVAS.ZARHÁZY!!!! Egy videó a mesteredről: https://m.youtube.com/watch?v=mb4UAGwoH9c
Leskelődő
2023. július 23. 19:37
Nem könnyű kitalálni, kiről beszél a honatya, mert kép itt csak óla, Hadházyról van - Kanász Nagy Mátéról nincs. Na, de a Mandiner olvasóknak így is jó lesz.
Palatin
2023. július 23. 19:05
Vadházy nagy pofával: "Orbán csak lófaxt csinált." Majd egészen halkan: "De meg kell mondani, sajnos még az is remekül sikerült neki." Hadházy, egy veretes, szarházi idióta. Hadházy parlamenti bebocsátása csak Kövér úr ápolásra szoruló pácienseinek számát és az ellenzéki lumpokra kidobott pénz mennyiségét növeli. Hadházy tegye azt, amire kiképezték, ivartalanítsa a kandúrokat, ahhoz legalább ért. Ö ebben profi, még csödöröket is tud kasztrálni. Söt mi több, Hadházy még a saját képviselöi mandátumát is ki tudja herélni. Otthon a padlása tele van lovak nemi szerveivel, néha behoz egyet-egyet a parlamentbe is, ahol örá semmi szükség. Óda az ivartalanító Vadházyról, akit még az állatok is utálnak... Lódoktorként nem jutott messzire, Feltehetö, hogy nem volt túl jó híre. A parlamentböl is lóistállót csinált, Gyermetegen, ostobán csak rínyált. Mindenröl csak lófax jut eszébe, Ám kapa való e link tahó kezébe. Gyomok között ö az ugar szépe, Kár, hogy romlott esze és a lépe.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!