Megható búcsút vett követőitől Tóth Gabi

2023. július 18. 07:32

„Legyen csodálatos nyaratok (és még legalább 100), engem ezután is megtaláltok” – zárta sorait az énekesnő.

2023. július 18. 07:32

„Eddig tartott a mi kis közös utunk. Így is messze túlszárnyaltuk az elképzelést, és sokkal tovább voltunk együtt, mint azt eredetileg terveztük” – kezdte múlt hét vasárnapi bejegyzését Tóth Gabi, amelyről kiderült: 

ez egyben az utolsó is.

A 24.hu idézve az énekesnő bejegyzését azt írja: „Nagyon féltem tőle az elején. Nem tudtam, boldogulok-e, nem tudtam, érdekel-e Titeket, nem tudtam, lesz-e mondanivalóm, szóval sok volt a »nem tudtam«... de azután megtudtam, és gyönyörű 3,5 évet tölthettem Veletek. Köszönöm Nektek, hogy velem jöttetek erre a »kirándulásra«, köszönöm, hogy elviseltétek az összes nyűgömet, velem nevettetek, vigasztaltatok, bátorítottatok, szerettetek. Ti voltatok az én oázisom, ahova menekülhettem, ha túl nagy volt a zaj. Vigyázzatok egymásra, a családotokra, de leginkább magatokra, mert akkor tud megvalósulni az előző kettő. Legyen csodálatos nyaratok (és még legalább 100), Engem ezután is megtaláltok” – zárta sorait Tóth Gabi.

Nyitókép: Facebook

 

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2023. augusztus 14. 16:53
Hiányozni fogsz! Bruhaha
backsplash
2023. augusztus 09. 09:23
Nem nagyon követem a bulvárt, de az még nekem is átjött, hogy bestiális boszorkányüldözés áldozata lett. Ballib inkvizíció.
burmin2
2023. július 18. 12:36
Meglehetősen hidegen hagy TG és nővérkéje TV is...
need-info
2023. július 18. 12:17
Valahogy eddig is megvoltam a hírei nélkül, most sem lesz ez másképp. Hidegen hagynak ezek a "sztárocskák".
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!