Dopeman: Hát mondom, hogy az Orbán a világ királya!

2023. július 20. 06:58

Az elhíresült Biden-kézfogás kapcsán nevezte rajnak a magyar miniszterelnököt a zenész.

2023. július 20. 06:58

„Ha hozzá megy oda az amerikai elnök egyedül kezet fogni, egy olyan emberhez, akit eddig ekéztek, akkor ki győzött? 

Akkor ki a raj? A Viktor a raj!”

– magyarázta Pityinger László Dopeman annak kapcsán, hogy a vilniusi NATO-csúcs fotózása előtt csak Orbán Viktorral fogott kezet Joe Biden. A Hit Rádió műsorában a zenész Dévényi Istvánnal, az ATV Öt című műsorának vezetőjével vitatkozott, aki próbálta némileg árnyalni az eset jelentőségét, mondván, a jobboldali nyilvánosságban a kézfogásig Biden „egy szerencsétlen vén trotty volt, azt se tudja, hol van”. 

Ezt is ajánljuk a témában

Dopeman válasza: „A Viktor ekézte a Bident, a Biden cseszegette a Viktort, és utána odamegy a Biden kezet csókolni a Viktornak. Hát mondom, hogy az Orbán a világ királya!”

Nyitókép: Földházi Árpád


 

 

Összesen 86 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
alenka
2023. július 20. 21:45
Dopi.....helyes , jól fogtad fel....cuki vagy.
B_kanya
2023. július 20. 15:56
"reakcio1969 2023. július 20. 15:01 . Nem nagyarázom el milért faszság" Persze, mert hülye vagy hozzá. Ehhez is.
reakcio1969
2023. július 20. 15:01
Jó nagy faszság ilyenket mondani. Nem elég intelligens ez a Pityinger, kár, higy ilyen sokat szerepel. Nem nagyarázom el milért faszság, Nem süllyrdek erre a szintre.
syphax-2
2023. július 20. 14:55
"....Biden „egy szerencsétlen vén trotty volt, azt se tudja, hol van”. .." SZÓVAL, A KÉZFOGÁSTÓL FÜGGETKLENŰL: BIDEN MOST IS, VÁLATOZATLANÚL IS VALÓBAN EGY "SZERENCSÉTLEN" SZKLEROTIKUS VÉN TROTTTTTY-LI.....Aki persze korábban valószinűleg nem volt "az", vagy csak kevésbé volt "az"...nyilván. 'Most az a helyzet, hogy vannak olykor "tisztább pillkanatai", de többnyire csak kódorog-bódorog-szédeleg a VILÁGBAN már csak úgy ahogy--mer' végképp kicsúszott ALÓLA A SÁMLI.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!