Budaházy György elárulta, mikor kerülhettek fel az USA repüléstilalmi listájára

2023. július 27. 20:42

„Nyilván még a 2010-et megelőző balliberális hatalom hatóságai intézték ezt számunkra, csakhogy rúgjanak még egyet belénk” – fogalmazott közleményében Budaházy.

2023. július 27. 20:42
Budaházy György

„A balliberális médiumok szenzációként tálalják a hírt, miszerint a Hunnia-ügy kegyelmet kapott vádlottjai rajta vannak az USA egy kiszivárgott 2019-es repüléstilalmi listáján” – ezzel a felütéssel írta meg Budaházy György a Hunnia-ügy vádlottjainak közleményét.

A Szabadságot.com nevű oldalon azzal kapcsolatban jelent meg egy írás, mi szerint nem utazhatnak az Egyesült Államokba a Hunnia-ügy vádlottjai. Budaházy György feltételezése szerint a hír nem tartalmaz semmi újdonságot.

A 2009-es meggyanúsításunk után bekerülhettünk ebbe a repüléstilalmi adatbázisba”

– fogalmazott.

„Nyilván még a 2010-et megelőző balliberális hatalom hatóságai intézték ezt számunkra, csakhogy rúgjanak még egyet belénk” – indokolta állítását Budaházy.

„Miközben az ügyünkben szereplő cselekmények – akárki is követte el őket – egy konkrét történelmi időszakhoz és egy állami terrort a saját polgárai ellen elkövető gátlástalan hatalommal szembeni ellenálláshoz köthetők,

akárcsak az ’56-osok tettei a maguk idejében”

– foglalta össze a véleményét a Hunnia-ügy vádlottjai nevében, Budaházy György.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Földházi Árpád/Mandiner

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2023. július 28. 15:02
Miért, hát akar egyáltalán oda utazni? Mi jelentősége van annak, ha nem engednek oda repülni, ahova esze ágában sincsen az embernek menni? Javaslom Budaházynak, hogy viszonossági alapon tiltsa ki az Amerikai Egyesült Államokat a fürdőszobájából! Az is ugyanilyen hatékony intézkedés. Ha Szilvay Gergelyt tiltanák ki az Amerikai Egyesült Államokból az lenne a kemény, mert neki ez traumát okozna! :-)
jevgenyij-viktorovics-prigozsin-2
2023. július 28. 06:03
Ezek vagytok magyarok. Imádtok, bálványoztok egy "keresztény" király jobbkezét (eleve keresztényellenes dolog a bálványimádás) aki lemészároltatta minden negyedik magyart és az ősi ellenségeteket a germánokat ültette a nyakatokra. Meg is ünneplitek az Kotmányotok ünnepén...amihez aztán végképp semmi köze. Aztán védtétek azt az Európát ami Atilla Nagykirály miatt alapulhatott meg és folyamatosan hátbatámadott. Idegen embereken volt a Szent Koronátok, magyaron soha. Hazajöttetek az Isonzó folyótól a háború végén. Majd 1500 km visszafelé kullogtatok a frontvonalról és azt mondták nektek: vesztettek! ...és ti beletőrödtetek. Nem semmi! Mekkora szégyen!
jevgenyij-viktorovics-prigozsin-2
2023. július 28. 06:02
Hazajöttetek az Isonzó folyótól a háború végén. Majd 1500 km visszafelé kullogtatok a frontvonalról és azt mondták nektek: vesztettek! ...és ti beletőrödtetek. Nem semmi! Mekkora szégyen! Próbáljátok is mindenhol eltitkolni. Mindig más nagyhatalom seggébe bújtatok, sohasem voltatok önállóak. A két pólus között ugráltok mint a bazári majmok. Még történelmet sem csináltok magatoknak. A mi monumentális bosszú szobrunk néz le reátok mindennap Budapest legmagasabb pontjáról....ahova anno az utolsó magyarok Atilla lovasszobrát álmodták...1.5-ös termékenységi rátával 2100-ra kihaltok. Majd a buzipadot megtartjuk, hogy ez maradt fenn utánatok. Csicskanemzet.
Isten jobb keze
2023. július 28. 02:02
Szarházi budahazy a “ magyar@ bíróság által elítélt terrorista gyanús faszi..elismerték hogy robbantani akartak !
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!