Aligha véletlen, hogy amikor valami hülyeséget csinálok, csak úgy megállítanak: Herczeg Zoltán először beszélt letartóztatása körülményeiről

2023. július 12. 06:20

A divattervező a Blikknek adott interjút, amelyben októberben megjelenő könyvéből is elárult részleteket.

2023. július 12. 06:20

Herczeg Zoltánt tavaly októberben kapták el, majd tartóztatták le egy rajtaütés során kábítószer birtoklása miatt. A divattervező letartóztatása óta most először nyilatkozott annak körülményeiről a Blikknek. 

A jövő októberben megjelenő Divatmajom című könyvében – amelyből a Blikkel osztott meg részleteket – így emlékszik vissza az estre:

„Rendőrautó lámpája villog mögöttem. A Váci úton tartok hazafelé. Szirénahang nincs, csak villognak és integetnek, hogy húzódjak le. A k.rva istenit! B.szd meg! Pont most! Dugdosom azt a kb. zsemlényi méretű sz.rt egy Manneres zacskóba rejtve. A lábam alól, a padlószőnyegről próbálom betuszkolni az ülés alá első parámban” – írja, majd később így folytatja – „Ezerrel ver a szívem, jár az agyam. Hova rejtsem k.rva gyorsan ezt a kib.szott sz.rt? Bal ajtón, vezető oldalon a nagy fakkba lent hiába erőlködöm, lóf.sz, fullon tele. Marad a jobb oldali ajtón a másik nagy fakk, mivel minden más is tele. A kesztyűtartó CD-kkel, a középső box minden lósz.rral.

 

Egyébként meg már k.rva mindegy, ez tuti nem véletlen! Ilyen véletlen egyszerűen nincs. A k.rva életbe!”

 

A Blikk kérdésére elmondta, a fogdában azon gondolkodott, biztosan nem lehet véletlen, hogy pont akkor állították meg, amikor éppen „orbitális hülyeséget” csinált. Hozzátette, az októberben megjelenő könyvben arra szeretné felhívni a fiatalok figyelmét, hová lehet jutni, ha az ember valami hülyeséget csinál. 

„A művészvilágban azért meglehetősen gyakori, hogy valamilyen szert vagy éppen alkoholt használnak, s én sem tagadtam soha, hogy az alváshoz és az alkotáshoz használtam füvet, korábban pedig kipróbáltam mást is” – mondta a drogfogyasztási szokásairól, és hozzátette, ma már „nem hiányzik az esti spangli se”, aminek a felesége is nagyon örül. 

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: YouTube, képernyőkép

 

 

 

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
És Én
2023. július 12. 10:51
Persze jól kibasztak veled!!!
Squalline
2023. július 12. 09:09
Aki drogot arul, gerinctelen ember. Ez latszik az iromanyabol is. Onkritikat vegyit az artatlan aldozat vagyok hazugsaggal. A pont akkor allitottak meg epizod is tudatos. Jol jon a "diktatura megfigyel" narrativahoz. A drogfutar tudja, hogyha ez tortenik, feldobtak, figyeltek, tetten ertek. Semmi kulonleges. Piti bunozo piti tortenete. Szepen be van csepegtetve az alkotashoz kell cimu hamis mese is. Na mennyi lenyugozo szellemi teljesitmenyhez nem kellett drog? Hagyjuk mar. Mikozben pontosan tudhato, hogy aki rakattan a cuccra, mert rakattan, lejton van, ami oda vezet, hogy vegul a sajat urulekeben fetrenges vilagszamat alkotja meg. Aki pedig arulja, ezt az eletcelt arulja a vevonek. Jo fej, ugye? Annyira se tiszteli a sajat esetleges tehetseget se maset, hogy ne tegye tonkre droggal. Ennyi neki onmaga es masok szeretete, tisztelete. A drog a baratja es ami a napi adaghoz kell. Metallica - master of puppets, aki szereti, hallgassa meg, minden benne van errol abban a notaban (is).
jevgenyij-viktorovics-prigozsin-2
2023. július 12. 08:48
Hé, csicskák! A wagner az orosz igazságszolgáltatás maga. Gyilkos gyorshajtók, alkoholista gyilkosok, milliardokat lopó fehérgallérosok, az ország alja, szemete. Nálunk nem egyetem a börtön. Meg vannak alázva, szégyenítve, fizikálisan és lelkileg. Ez a büntetés lényege! Nálatok ez tilos!!! Sőt! A gyilkos bepereli az államot és ti uniós csicskák fizettek utána. Mekkora csicskák vagytok! A legnagyobb. Nálunk kap egy lehetőséget! Bizonyít nálam és 5 év után ha túléli szabad ember lehet. Nálunk nincs zendülés, ellenállás, szökés. Nem csak a te fejeden csattan a kalapács de először a gyerekeiden amit lejátszunk neked. Nálunk nincs csicska demokrácia. Rend, fegyelem, tisztaság, tisztelet. Ezek kihaltak nálatok.
Búvár Kund
2023. július 12. 08:47
Jaaj szegény mártír!!!! :-D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!