Horn Gábor szerint is hadban áll Magyarország Oroszországgal

2023. június 01. 16:55

„A magyar kormány egyszerűen nem mond igazat, mikor azt mondja, hogy nincs hadban az oroszokkal” – nyilatkozta Horn Gábor.

2023. június 01. 16:55
null

„A magyar kormány egyszerűen nem mond igazat, mikor azt mondja, hogy nincs – idézőjelben – hadban az oroszokkal, hiszen a NATO tagjaként, az Európai Unió tagjaként, két olyan szövetség részesei vagyunk, akik teljesen egyértelműen állást foglalnak ebben a kérdésben, és az Ukrán elnyomott nép mellett szólnak” – nyilatkozta Horn Gábor, a Republikon Alapítvány kuratóriumi elnöke az ATV híradójának.

Ezen idézet kapcsán emlékeztetett a Magyar Nemzet, hogy Gyurcsány Ferenc kormányában Horn miniszterelnöki koordinációért felelős államtitkára, ezzel együtt pedig Karácsony Gergely főnöke volt, mivel

a főpolgármester akkor a Gyurcsány-féle Miniszterelnöki Hivatal tanácsadójaként dolgozott.

Karácsony Gergely pedig szintén nemrég arról beszélt, hogy Magyarország háborúban áll Oroszországgal. 

Karácsony Gergely: Háborúban állunk Oroszországgal (VIDEÓ)

Erre a húzásra aligha lesz büszke a főpolgármester.

Nyitókép: MTI/Mohai Balázs

Összesen 151 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
egonlerch
2023. június 02. 19:19
Te állsz hadban a józan ésszel, ÁVÓ-s fióka!
Palatin
2023. június 02. 14:46
Ukrajna a saját, - Oroszország elleni -, ármánykodásának köszönheti a bajt. Már Amerikában is kezd derengeni az igazság egyes prominens fejekben is. "Kezd kiderülni az igazság, hogy ezt a háborút nem Oroszország kezdte. Oroszország könyörgött nekünk, hogy ne próbáljuk meg Ukrajnát a NATO-ba rángatni. Mi figyelmen kívül hagytuk Oroszországot. Oroszország pedig világossá tette, hogy meg fogja védeni a nemzeti érdekeit. Mindössze semlegességet akartak Ukrajna számára." Ilyen kommenteket lehet olvasni, már felvilágosult amerikai médiatermékekben is. Ott se hülye és gyáva mindenki. Az ukrajnai háborút nem az oroszok kezdték, hanem az USA. Az ukrajnai háború ugyanis akkor kezdödött, amikor Clinton, - Gorbatcsovnak tett "isten bizony"-igérete ellenére elkezdte rohamtempoban bövíteni a NATO-t kelet felé. Ezért a háborúért, - ami egyértelmüen amerikai célokért folyik, ukrán és orosz vérrel, és a hasznos idiótaként fungáló európai aszisztanciával -, egyértelmüen az USA a felelös. Az oroszok, - teljesen érthetöen -, egyszerüen nem türhették, hogy Moszkva alá az amcsik atomfegyvereket telepítsenek. Az ukránok maguk keresték a bajt, amikor szövetkeztek az amcsikkal Oroszország ellen. Elárulták a legközvetlenebb testvérnépüket, akikkel közös a történelmük, nyelvük, kultúrájuk stb. Ez kb. olyan, mintha a székelyek szövetkeznének a románokkal ellenünk, hogy szétverjék a magyar államot. Orbánnak, mint mindig, ebben is igaza lesz. Nem minden EU-s ország küld meggyözödésböl fegyvert, söt a többség biztosan nem. A globál-bolsi nyomás egyszerüen annyira erös, hogy amelyik vezetö nem olyan keménytökü mint Orbán, az a meggyözödése ellen dönt, mert fél, hogy kiközösítik. Akinek van önbizalma, - mert átlátja, hogy a lehetöségei egyáltalán nem olyan rosszak, mint azt mások gondolják -, az megteheti azt a luxust, hogy a nyomás elllenére is a hazája érdekeit nézi. Európa népei és a világ népeinek többsége azt akarja, amit Orbán javasol, a békét. De a nyugati russzofóbiás politika vezetök Oroszország összeomlását szeretnék látni. Amerikai céloknak rendelték alá egész Európát. Orbán nem küld fegyvert, és ezt nagyon helyesen teszi.
Palatin
2023. június 02. 14:40
https://www.youtube.com/watch?v=FOFeTd8MaOg Ö akar minket jó modorra nevelni.. Horn talán a libernyákok legvisszataszítóbb válfaját testesíti meg, mert a standard libernyák vázat még egyéni jellemhibákkal is tetézi. Ö egy pöffeszkedö, meglehetösen ravasz, demagóg fráter, a budapesti lumpen-elit tipikus figurája, egy megélhetési hazudozó. Rafináltan fogalmaz, de teljesen fals minden megállapítása, hülyeségeket beszél. Nem kell az ilyen szakadt lúzer SZDSZ-es figuráknak fórumot adni. Messziröl látszik rajta, hogy mindenfajta munkát utál, és csak pofázni hajlandó. Az ilyen lumpen-elit-példányoknak nem szabadna fórumot adni. Teljesen mindegy, hogy mit mondanak ezek, még ha véletlenül igazat mondanának, azt sem lehet komolyan venni, mert egy más szituációban megint mást mondanak. Ezek annyira hülyének nézik a másikat, hogy azt hiszik mindent elhisznek nekik. A Horn-féle elvtelen megélhetési hazudozóknak az ég világon semmit nem szabad elhinni. Elvtelen, tartás nélküli emberek, akik még semmi hasznosat életükben nem csináltak, akármilyen beosztásban is voltak.
Temeráf
2023. június 02. 11:44
Gábor még fent van a vénuszon! Le kéne már szálnia a földre!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!