Rosszullét miatt kényszerleszállást hajtott végre egy utasszállító Ferihegyen, meghalt egy 11 éves gyerek

2023. június 11. 13:40

A szakemberek a leszállást követően folytatták a gyermek újraélesztését, de a gyors és szakszerű beavatkozás ellenére nem sikerült megmenteni az életét.    

2023. június 11. 13:40
null

Egy 11 éves gyermek eszméletvesztése miatt Budapesten szakította meg útját vasárnap délelőtt a Turkish Airlines Isztambulból New Yorkba tartó járata – erősítette meg az MTI információját a Budapest Airport.

A tájékoztatás szerint a TK003 járaton utazó gyermekhez a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren működő egészségügyi szolgálat, az Airport Medical Service (AMS) munkatársait riasztották.  A szakemberek folytatták a gyermek újraélesztését, de

a gyors és szakszerű beavatkozás ellenére nem sikerült megmenteni az életét.    

A gép hamarosan folytatja útját eredeti célállomása felé – közölte a Budapest Airport.

(MTI)

***

Nyitókép: Shutterstock

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jocó61
2023. június 11. 17:18
Egy gyermek halála mindig tragédia, bármely országban is szülessen. Ilyenkor a szívem szakad meg...... Kérlek titeket, hogy gondolkozzatok el, mert évtizedekkel ezelőtt vagy még korábban nem nagyon történtek ilyen esetek. Persze erre lehet azt írni, hogy az információ áramlás nem volt olyan mint a mi életünkben, de legbelül mindannyian tudjátok, hogy ennél többről van szó. Olyan betegségek és rohamok történnek a felnőttekkel és gyermekekkel az utóbbi időben, amit korábban el sem hittünk volna. Nyugodjon békében a kis angyal
survivor
2023. június 11. 15:56
Orbán az oka !
Obsitos Technikus
2023. június 11. 14:13
És sajnos ott van a legvalószínűbb, félrenyelt valamit, és megfulladt..
Obsitos Technikus
2023. június 11. 14:12
De van hirtelen szívleállás is ebben a korban, három olyan, szerencsére nagyon ritka kórkép is van, ami miatt ez kialakulhat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!