Kényszerleszállást hajtott végre a Wizz Air járata Budapesten

2023. június 30. 07:50

Az utasok beszámolója alapján a hajtómű meghibásodása jelenthetett gondot.

2023. június 30. 07:50
null

Június 29-én, csütörtökön kényszerleszállást hajtott végre a Wizz Air gépe Budapesten, nemsokkal azután, hogy felszállt a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren – számolt be az esetről a Bors.

Bár hivatalos részleteket nem közöltek arról, miért kellett visszafordítani a Marosvásárhelyre tartó gépet, az utasok szerint a hajtómű meghibásodása volt az oka. 

„Hölgyeim és Uraim itt a kapitány beszél. Sajnos egy igen kis technikai probléma miatt vissza kell fordulnunk Budapestre, mivel a célállomásunkon, Marosvásárhelyen nincsen szerelő és így ott ragadnánk. Maga a probléma egyébként nem jelentős, de muszáj visszatérnünk miatta Budapestre, körülbelül 15 perc múlva fogunk leszállni és miután leszálltunk, majd tájékoztatom Önöket a továbbiakról. Addig is szíves elnézésüket és megértésüket köszönjük” – tájékoztatta a kapitány a rémült utasokat. 

A pilóta bejelentését az egyik utas rögzítette, majd megosztotta TikTokon „Mik történnek a fellegek fölött” megjegyzéssel.

A videó itt tekinthető meg:

@bredabiaa Mik történnek a fellegek fölött ig: bredabiaa #foryou #fy #repcsi #repülés ♬ eredeti hang - Bianka Bréda

Nyitókép: Nicolas Economou / NurPhoto / NurPhoto via AFP

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
MP-MDE
2023. június 30. 21:10
Nagyon tutajos a kis csaj
GrumpyGerald
2023. június 30. 11:01
Ami márpedig repül, annak egyszer földet is kell érnie... valahogy... Még szerencse, hogy felszállás után egyből lett csapágyas, s így nem az út felénél kellett valami mezőre kényszerleszállnia. (Persze télleg lehet hogy csak apróság volt, de ezt biztosan már nem tudjuk meg.)
need-info
2023. június 30. 09:45
A hajtómű meghibásodása mióta kis technikai probléma? Szerintem ferdítettek és más lehetett a gond...
kolozsv
2023. június 30. 09:37
Ez a szerencsétlen butap egész idő alatt szelfizte magát? Vagy előre tudta, hogy mindjárt megszólal a kapitány? Az a kifejezéstelen arc, a hajdobálás...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!