Szörnyethalt egy 92 éves gyalogos az M0 körgyűrűn

2023. május 01. 22:53

Szörnyű tragédia történt vasárnap este.

2023. május 01. 22:53
null

Vasárnap este Törökbálint térségében, az M0-s autóúton elgázoltak egy embert, a sofőr segítségnyújtás nélkül elhajtott a helyszínről. – közölte a police.hu. A rendőrség nyomozást indított. A vétkes – feltehetően külföldi honosságú – ismeretlen sofőr az M5-ös autópálya irányába közlekedett gépkocsijával vasárnap este 9 óra körül, amikor is elgázolta az autópályán szabálytalanul tartózkodó, 92 éves gyalogost. A baleset következtében a férfi a helyszínen belehalt sérüléseibe.

A rendőrök megtették a szükséges intézkedéseket a sofőr azonosítása, felkutatása és elfogása érdekében. A baleset körülményeinek vizsgálatát az Érdi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya megkezdte, egyben nyomozást indított segítségnyújtás elmulasztása bűntettének gyanúja miatt – írták.

Később az rtl klub híradója számolt be arról, hogy a szerencsétlenül járt férfin akár több tucat másik gépkocsi áthajthatott. A helyszínelők mintegy 500 méter hosszan találtak emberi maradványokat az úttesten. A rendőrök az első gázolón kívül azokat az autósokat is keresik, akik később hajtottak át a férfi holttestén – közölte az rtl híradó.

 

Nyitókép: képernyőkép

Összesen 52 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
masikhozzaszolo
2023. május 02. 15:46
Még egy traffipax kellene, és ezek elkerülhetők lennének. Ugye? Meg a max. 5km/h tábla. Természetesem részvétem.
390 ft
2023. május 02. 12:32
Azt is lehetne vizsgálni, hogy honnan, miként került oda a valszeg szellemileg nem teljesen fitt idős ember.
Brandon the great Negro
2023. május 02. 10:45
92 esztendős. Nehezen tudom elképzelni, hogy saját akaratából került oda.
pacal
2023. május 02. 08:04
minek ment oda?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!