Novák Katalin: A történelmi vitákat és értelmezéseket jobb, ha a történészekre hagyjuk

2023. május 12. 15:13

A köztársasági elnök is reagált a magyar vezérkari főnök kijelentésére.

2023. május 12. 15:13
null

Ahogy arról a Mandiner is beszámolt, megdöbbent a lengyel nagykövet a magyar vezérkari főnök szavain. Mint ismert, Böröndi Gábor 1939 eseményei kapcsán arról beszélt: szerinte „nem fogták meg időben békefolyamattal az eszkalációt”.

Erre reagált Twitter-oldalán Novák Katalin köztársasági elnök, aki egyben a Magyar Honvédség főparancsnoka is. Az államfő azt írta: „jól tudom, hogy az új vezérkari főnöknek sok tennivalója van, például az ukrán oldalon a háború fenyegetéseivel való szembenézés és a hadsereg modernizálása.

Majd hangsúlyozta:

A vonatkozó bejegyzést alább tekinthetik meg:

Nyitókép: Földházi Árpád/Mandiner

***

 

Összesen 115 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bunko_jobbos
2023. május 12. 21:15
Csak azért nem rúgják ki, mert pár napja nevezték ki, és nagy blama lenne. Ezt elkúrta, nem kicsit. Egy katona, aki mellesleg diplomata is volt külföldön, ennyit azért tudhatna. Elég nagy faszság volt belemenni ebbe.
sacrament
2023. május 12. 20:02
Nem adhatnak más csak amik: Van a fűben egy kupac sz@r. Büdös. Irtózatosan. Aztán,ha nem foglalkozik vele senki, egy idő után már nem olyan büdös. Sőt, végül kiszárad, elporlik és egyáltalán nem lesz szaga. Kivéve, ha valaki odamegy időnként és egy bottal megpiszkálja. Ez most csak úgy eszembe jutott. Két kupac náci szar höhöö..
stug
2023. május 12. 19:34
El a kezekkel szittya hagyományainktól!
DonCiccio
2023. május 12. 19:08
Az amerikai nagykövet után a seggüket nyaló lengyelek nagykövete is úgy gondolja beleszól már valamibe
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!