CPAC-vezér: „Minden konzervatív Budapestre megy”, a nyugatiak haragszanak rájuk

2023. április 26. 11:15

Steve Bannonnak nyilatkozott a budapesti CPAC-ről annak elnöke, elég erőseket mondott.

2023. április 26. 11:15
null

A május 4., 5-i CPAC Hungaryről kérdezte Matt Schlapp CPAC-vezért Steve Bannon, Donald Trump volt kampánystratégája a Real America's Voice tévécsatornán. A Twitterre feltett videóban Schlapp azt mondja:

„A nyugat-európaiak mérgesek, hogy átrepülünk London, Párizs és más hasonló helyek felett, Róma felett; olyan helyek felett, amelyeknél szerintük meg kellene állnunk, leszállunk Budapesten. De tudod, mit? Ezekből az országokból minden konzervatív Budapestre megy, szóval az egy központ.”

Az Alapjogokért Központ májusban ismét megrendezi a jobboldal egyik legnagyobb nemzetközi dzsemboriját, a Konzervatív Politikai Akció Konferenciát (CPAC) Budapesten.

A május 4-én és 5-én tartandó CPACHungary főszónokának a szervezők ebben az évben is Orbán Viktor kormányfőt kérték fel. Az esemény mottója: Együtt erő vagyunk!

A CPAC eredetileg az 1970-es évek óta az amerikai jobboldal éves nagygyűlése, az első európai fórumot tavaly szervezte meg az Alapjogokért Központ Budapesten.

Az akkor az Isten, haza, család értékvilágára összpontosító, több mint 1500 embert – köztük közel 200 külföldi döntéshozót, újságírót, influenszert – megmozgató rendezvény óriási érdeklődést váltott ki.

A CPAC-ről itt olvashat többet.

Nyitókép: Képernyőkép

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
DigBick
2023. április 28. 15:47
Steve Bannon, egy buta ember, semmi egyéb.
DE JÓ
2023. április 26. 21:07
Azért a republikánusoknak még van tennivalójuk bőven, hogy a pókhálókat és a punnyadt avittságot elfújják magukról, hogy megtalálják a kor hangját, a tömegeket lelkesítő jövőképeket, és a szükséges dinamizmust. Legalábbis innen így néz ki.
Tatulus
2023. április 26. 18:28
Egyelőre az általános elmebaj nálunk valahogy megakadt. Minden normális ember látja, hogy itt, ebben a kis országban még normális módon lehet élni. Nem kell csókolgatni fekete bőrcsizmáját, nem vágnak kést azonnal a hátadba, vagy lövik le a gyerekeidet, nem kell szégyenkezni, hogy fehér vagy, és még az ellenzéki hülye-gyerekekkel is finoman bánnak.
KBA98
2023. április 26. 16:33
Az a nyugat, mely a régen meglévő hírét így elfecsérelte nem jár semmi, ergo game over!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!