Vágó István „leleplezte” Orbán Viktort: szerinte a valóságban 20-30 ember előtt tartott beszédet

2023. március 15. 18:07

„Ilyet még nem láttam” – írta közösségi oldalán a DK első számú „kvízprofesszora”.

2023. március 15. 18:07
null

„Ilyet még nem láttam. Orbán a valóságban 20-30 ember előtt beszél, míg virtuálisan, a tőle néhány lépésnyire (!) álló színpadra kivetítve 2-300 ember előtt. Nem mondom, kreatív megoldás. De mire?” – írta Facebook-bejegyzésében Vágó István, aki egy képet is posztolt a jelenségről. Szerkesztőségünk egyelőre nem tudta megfejteni, hogy a Demokratikus Koalíció politikusa pontosan mit lát és mire gondol, így ezt olvasóink fantáziájára bízzuk:

Nyitókép: Facebook

 

Összesen 216 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Chardonnay99
2023. március 16. 19:14
Hozta a formáját. Továbbra is érvényes a vicc: Mi a hasonlóság Vágó István és Petőfi Sándor között? Mindkettőről hidat neveztek el.
Kukubrenkó
2023. március 16. 18:17
Ez se hülyül már meg!
Saksafar
2023. március 16. 15:48
Én elhiszem, hogy nálatok dákópárt falván OV nem népszerű, de országosan meg ti nem vagytok azok, OV viszont igen. Csonthülye vagy Pityu, együtt iszol Ferivel és nem hiába gyakoroltok. Hol a bizonyíték arra, ami egyébként teljesen lehetetlen, ugyanis nem az van a képen, sőt, a balra hátul lévő másik kivetítőn sem. Érdemes megnyitni amúgy a FB oldalt, mert látszik, hogy a lelkes támogatóitok sem normálisak, legalábbis akik kommentet írtak a kép mellé. Tökmindegy mi van a képen, elhiszik a baromságodat bármit is írsz. Komoly színvonal, én ezeket a szavazókat továbbra is inkább nektek adnám!
Takimaki
2023. március 16. 14:42
Amúgy ebben igaza van, miért nem állt fel a nagyszinpadra ott többen látták volna, úgymond élőbe :)), de legalább favágó úr is a Vikit nézte :))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!