Ráczné Földi Judit: Áldozat vagyok, de nem Gyurcsány Ferenc, hanem a Momentum áldozata

2023. március 14. 13:42

A DK új parlamenti képviselője leszögezte: a történteket nem élte meg sem abúzusnak, sem erőszaknak.

2023. március 14. 13:42
null

Ráczné Földi Judit, a DK új parlamenti képviselője interjút adott az ATV-nek. A lap felidézte, hogy a politikus a 2010-es években a felcsúti tao-pénzekkel kapcsolatos perek kapcsán vált ismertté, ám az előválasztás idején már saját offshore-ügye miatt került a reflektorfénybe. Mint ismert 2022-ben még nem lett képviselő, most viszont a nemrég elhunyt Kordás László mandátumot ő vette át. 

Az interjúból kiderült, hogy

az utóbbi döntést a DK elnöksége hozta meg, nem Gyurcsány Ferenc.

A legnagyobb ellenzéki párt ezt a döntését azzal indokolta, hogy Ráczné Földi Judit hitvallása „az emberekért, az elesettekért és mindazokért harcolni, akiket Orbán rendszere kilátástalan helyzetbe sodort”.

A  beszélgetés során hangsúlyozta, hogy „a helyi politikát el lehet és el is kell választani ebben a tekintetben egymástól. A helyi és a parlamenti képviselőség teljesen más. Egy településen együtt élünk barátainkkal és ellenfeleinkkel, közösek az ügyeink. De ez nem azt jelenti, hogy a Fidesszel »alku« lenne. Székesfehérvár fideszes polgármestere is tartozik egy pártcsaládhoz, én is, és a közgyűlési vitákban ez meg is jelenik. De abban mindig konstruktív voltam, ha a város érdekét elő kellett mozdítani.

– húzta alá a DK-s képviselő.

„Ebben az ölelésben benne volt az elmúlt másfél év és a támogatás”

Az ATV felidézte, hogy „ikonikussá vált a parlamenti eskütétele”. Mint ismert, Gyurcsány Ferenccel előre megbeszélték, hogy megölelik egymást. Ezzel kapcsolatban Ráczné Földi Judit úgy fogalmazott: „ebben az ölelésben benne volt ez a másfél év, és az a támogatás, amit ettől a közösségtől kaptam. Egy interjúban ezt nehéz visszaadni, de enélkül a támogatás nélkül ezt a másfél évet nem éltem volna túl”. 

 Elmondta, hogy a történteket nem élte meg sem abúzusnak, sem erőszaknak. Végül leszögezte:

hogy ezt művelik velem hetek óta, saját politikai hasznot remélve ettől”.

Nyitókép: Kocsis Máté Facebook-oldala

Összesen 73 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Selamat
2023. július 08. 08:47
Miután kedvenc írónőm sem ordibált a faszbukján ez ellen a gyurcsányi abuzus ellen, így az van, hogy a ploglesszív magyal és olasz tájakon élő nőknek arra van szükségük, hogy egy alkoholista férfi (?) bilincs szoríásban nyálazza arcon őket. A franc a gusztusukba.
Robert69
2023. március 16. 07:19
Nem élte meg erőszaknak.......tiszta őszinte szerelem ez....amúgy Gyucsányosan.
Bájron
2023. március 15. 16:28
Kinéz a ribanc vagy 70 nek!!!!!!!!!!!!?.
Dunhill67
2023. március 15. 14:25
ha ezt a buxát így ölelgetik.....háát,lelke rajta,ki,hogy szereti
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!