Antifa-ügy: Pörzse Sándor elmesélte élményeit a Jewish Army-val, Konok a régi berlini tüntetésekről sztorizott

2023. február 13. 21:01

Konok elmondta még, hogy látta a gazdagréti videót, ami „elég szörnyen nézett ki”, de nem tudja, hogy mi a kontextus.

2023. február 13. 21:01
null

A Magyar Hang vasárnapi műsorában, a Kötöttfogás Extrában soron kívül került szóba a múlt hét végén Budapesten lezajló Antifa-támadássorozat, mikor küllföldi – elsősorban német és olasz – szélsőbaloldaliak vettek célba az öltözetük alapján járókelőket, akiket aztán viperával ütöttek agyba-főbe.

Az esemény kapcsán az egykori Jobbik-képviselő, Pörzse Sándor felelevenítette egy régi élményét, amikor – még a régi Jobbik idején – Vona Gáborral tartott lakossági fórumot Londonban. Azaz csak tartott volna.

Ugyanis az egyik londoni színházban tartott fórum ellen elkezdett szervezkedni a helyi antifa, miután egy brit képviselő a parlamentben szónokolt a „náciveszély” kapcsán.

„Én később a londoni rendőröktől tudtam meg, hogy ez nem úgy van, hogy nagyon felhábordott családanyák kimennek tüntetni az utcára, hanem ezek nagy része fizetett provokátor. Tök érdekes volt, hogy a felszólalás után bekapcsolódtak a törökök és a lengyelek, hogy jönnek minket megvédeni, majd bekapcsolódott a Tottenham focicsapat Jewish Army nevű részlege. Erre persze bakapcsolódtak a West Ham-szurkolók is, akik utálják a Tottenhamet. És akkor egy ilyen egészen kicsi lakossági fórumból olyan rendőri készültség lett, hogy sorra álltak a rendőrautók, a színház pedig visszamondta az egészet” – mondta Pörzse, aki hosszan ecsetelte, hogyan verték szét a londoni zsaruk a felsorakozó antifákat. „Én még olyan rendőri fellépést nem láttam, pedig 2006-ot az utcán töltöttem” – tette hozzá.

Pörzse szerint a mostani is egy hasonló fizetett megmozdulás volt, mert ő nem tudja elképzelni, hogy valaki Nyugatról csak a balhéért idejönne.

Konok Péter szerint Pörzse sztorija teljesen hétköznapi történet egy „antináci fellépésről”.

Én amikor fiatalabb és fürgébb voltam, sok ilyenben vettem részt. Nem fizetett emberek voltak. Ki fizetné őket? Orbán, Gyurcsány vagy a Soros?” – kérdezte Konok.

„Nem tudjuk, mi áll a mostani támadások mögött – folytatta a történész. Hozzátette: Magyarországon évente van egy náci seregszemle az állam elnéző passzitvitásától kísérve.

Hú, akkor most jönnek a régi történetek. Én vettem részt olyan október 3-i berlini zavargásokban, ( a német egyesítés ünnepe-a szerk.) ahol volt koktél, barikád, tényleg olyan volt, mint a forradalom” – mesélte Konok.

Konok elmondta még, hogy látta a gazdagréti videót, ami „elég szörnyen nézett ki”, de nem tudja, hogy mi a kontextus.

 

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
fonak
2023. február 15. 13:36
A kontextus az, hogy élvezne egy kis vörösterrort a vén komcsi.
hakos
2023. február 14. 19:02
Mert ha nincs kontextus, akkor hátulról tízen agybafőbe verhetnek bárkit? Vagy mit akart ezzel mondani?
korona.2.0
2023. február 14. 11:15
Szecesszió a zsidóktól ! A zsidók gyengéje az, hogy mindent kifecsegnak. Államot soha nem tudtak vezetni, mert soha nem volt államuk. Az biztos, amit a Talmud is tartalmaz, hogy bizony ők nem olyan emberek, mint mi, gójok. Gyilkos faj.
Sacap
2023. február 14. 09:26
Megélhetési naprafotgó az összes. Vesztesek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!