Nagy Feró elkészítette a végrendeletét

2023. január 15. 10:10

Mutatjuk, mit hagy majd az unokáira.

2023. január 15. 10:10
null

Nagy Feró elkészítette a végrendeletét – számolt be a Blikk. A zenész épp január 14-én lett 77 éves, ennek kapcsán mondta el a Blikknek, hogy a felesége elkészítette a végrendeletét Nagynak. Mint mondta a zenész, „elosztottuk, amink van, nekem az a fontos, hogy mindenki egyformán járjon majd jól, ha eljön az ideje.

„Annak idején mindig annyit haladtunk előre, amennyi pénzünk volt. Amikor telt rá, vettünk bele új ablakokat, majd ha volt mit elkölteni, lecseréltük a tetőt. Ha ma újra elkezdenék egy építkezést – ez már egyébként elképzelhetetlen –, pontosan tudnám, milyen kábeleket kell beletenni a falba, hogy az internet működjön. Nagyon sokat dolgoztam rajta, hogy az otthonunk elnyerje a végleges formáját. Mindig eszembe jut, milyen érzés lenne szembesülni a kérdéssel: »eladó-e a ház«? Nem azért dolgoztam, hogy eladják. Viccet félre téve, pontosan ez az élet rendje, ezt tudomásul kell venni, ez a gyerekeimé és az unokáimé lesz, ők döntenek a sorsáról.” – mesélte a lapnak Feró.

 

Drukkolok Orbánnak! - Nagy Feró a Mandinernek

„Nem azért küzdöttem, hogy káosz legyen, hanem hogy rendben legyen ez az ország" - mondja Nagy Feró. A nemrég hetvenötödik születésnapját ünneplő, de ma is aktív rocklegendával beszélgettünk a 2022-es választásról, a járványhelyzetről, hitéről és arról, ki a kedvenc minisztere.

 

Nyitókép: Mandiner/Földházi Árpád

Összesen 65 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pitypangocska
2023. január 15. 20:08
"Nagy Feró elkészítette a végrendeletét." Szívből remélem, hogy csak azért tette, hogy ennek gondját letudva boldogan éljen 100 éves koráig. Isten éltesse!
5m007h 0p3ra70r
2023. január 15. 20:08
"Nagy Feró elkészítette a végrendeletét” Ődolga.
Lajoss
2023. január 15. 18:46
Ez azután a fontos hír..
Rasdi
2023. január 15. 17:20
Ha nincs a múltban semmi gubanc (elvált feleségek, házasságon kívüli gyerekek stb.) akkor úgy vélem felesleges költség, formalitás. Létezik a törvény szerinti örökösödési rend, és a cikkben említettek ennek kb. megfelelnek. A leírtakat nyilván bonyolítja kissé a majdani hagyatéki leltár, amiben különböző jogdíjak is szerepelhetnek. De fiatal vagy még, Feró!))))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!