Felborult egy migránsokat szállító autó, meghalt a sofőr

2023. január 09. 09:06

Az autó az M5-ös autópálya Budapest felé vezető oldalán haladt, amikor igazoltatni akarták a járőrök.

2023. január 09. 09:06
null

Lesodródott az útról és felborult egy migránsokat szállító személyautó hétfőn kora hajnalban Jászszentlászlónál, a balesetben egy ember meghalt, nyolc pedig megsérült – közölte honlapján a rendőrség.

A police.hu tájékoztatása szerint az autó az M5-ös autópálya Budapest felé vezető oldalán haladt, amikor igazoltatni akarták a járőrök.

A jármű azonban a rendőrök többszöri jelzése ellenére nem állt meg,

hanem az 5402-es számú útra hajtva Jászszentlászló külterületén egy kanyarban lesodródott az útról és felborult.

A baleset során a sofőr olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette. Rajta kívül a járműben nyolc külföldi tartózkodott, akik valamennyien megsérültek.

(MTI)

Nyitókép: MTI/Donka Ferenc

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
APESZ72
2023. január 10. 11:22
Ezt sem kell a sitten etetnünk .....
Nuttika
2023. január 09. 20:19
A legújabb Darvin-díj nyertes.
Akitlosz
2023. január 09. 15:33
Tipikus bűnözői lebukási mód, hogy a KRESZ-t sem hajlandóak betartani, így közúti ellenőrzésen buknak le. Ha legalább szabályosan közlekednének, akkor sokkal nyugodtabban űzhetnék egyéb bűnözői tevékenységeiket. De nem, direkt felhívják magukra a rendőrség figyelmét. 4 migránst, amennyi szabályosan befér az autóba nem érte volna meg csempészni? Kettőt fordul és akkor nem történik ez meg, még ma is élhetne.
critical man
2023. január 09. 13:53
Legalább az embercsempészt nem kell már nekünk etetnünk a sitten. Problem solved.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!