Babiš kabinetfőnöke: A magyar baloldalt csak azért hozták létre, hogy leváltsa Orbán Viktort

2023. január 23. 09:18

„Bár sok fenntartásom van Orbánnal szemben, de egyelőre nincs jobb” – jelentette ki a cseh elnökjelölt kabinetfőnöke.

2023. január 23. 09:18
null

A szlovák napilap, a Dennik N online kiadása készített interjút Bartha Tündével, Andrej Babiš cseh államfőjelölt kampányának vezetőjével. A portál felhozta, hogy a szlovák és cseh sajtóban Barthát gyakran emlegetik úgy, mint Babiš összekötőjét Orbán Viktorral.

Bartha erre elmondta, hogy tud magyarul, valamint szavai szerint közvetlenül szokott tolmácsolni a két vezető politikus között, amikor találkoznak, de azt határozottan tagadta, hogy az összekötőjük lenne.

A kabinetfőnök elmondta, hogy a családja egy része Budapesten él és Orbánra szavaztak a legutóbbi választásokon. Úgy fogalmazott, hogy azért, mert nincs más alternatíva a magyar közéletben. 

– jelentette ki.

Andrej Babiš kampányfőnöke részletezte a szlovák lapnak, hogy itthon a tavalyi országgyűlési választáson hét párt fogott össze Orbán ellen, és közvetlenül a választások után, ugyanazon a napon már mindegyikük külön-külön hirdette ki a választási eredményeket.

– zárta. 

Nyitókép: MTI/Fischer Zoltán

Összesen 60 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ericco
2023. január 23. 11:27
Keves magyar van, aki felvallalna a teljes fideszes propaganda es kozmedia folyamatos karakterrombolasat, hazugsagait, amelyek azzal jarnanak, ha belepne a politikaba. Az pedig mar senkit sem erdekel, ha 3-4 ev mulva sorra nyeri az ementen inditott pereket, mint pl. Juhasz Peter. Ez magyarazatot ad az ellenzek allapotara, minosegere, de leginkabb a Fidesz merhetetlen demokraciaellenesseget, autokrata hozzaallasat mutatja meg.
szodabár
2023. január 23. 11:05
A balfaszoldal kezdhetné mondjuk egy kis hazaszeretettel, kezdetben például megpróbálják kimondani azt a szót, hogy hazám, úgy hogy azon akkor nem Izraelt, Romániát és Bulgáriát értik, máris sikeresebbek lennének. És persze igazi magyar politikusok is kellenek, akiknek nincs ávós zsidó bolsevik rokonsága és múltja.
18.0 fok
2023. január 23. 10:53
még a haverjai is csak távolról, bottal piszkálják a felcsúti rohadékot...
kombinátor
2023. január 23. 10:53
Tündike tkp. azt mondta, hogy Orbán szar, de a többiek még inkább ... Babis még nem penderítette ki?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!