Puzsér beleszállt Karácsonyba: Az autósok élete meg lett keserítve, de a gyalogosoké semmivel sem lett jobb

2022. december 20. 13:25

„Sikerült tönkrevágni Demszky és Tarlós vasbeton-Budapestjét, de a város semmivel sem lett zöldebb” – jelentette ki a kritikus.

2022. december 20. 13:25
null

Puzsér Róbert Spirit FM-en futó műsorában a Lánchíd autósok előli lezárása volt a téma hétfő este. Ismert: múlt héten átadták a több mint két éve felújítás alatt álló hidat, egyben a taxisok, a motorosok és a buszok kivételével kizárták az autósforgalmat. Karácsony még egy autóellenes kampányt is forgatott stábjával, majd képmutató módon szolgálati kocsival távozott a helyszínről.

Puzsér kritikus hangot ütött meg a főpolgármester tevékenységével szemben, míg társa Horváth Oszkár pozitívabban nyilatkozott az elmúlt három évről.

„Itt van ez a kerékpársáv a Nagykörúton, aztán a Kecskeméti utcát lezárták egy kicsit, majd soha többé nem nyitották meg, és megvagyunk nélküle, és vannak ezek az időröl-időre bejelentett vagy hétvégi rakpart-lezárások, azokat is túléljük. Mióta lezárták a Lánchidat, nekem hiányzik az élmény, hogy átmenjek rajta, de nem azért mert dolgom van, hanem mert szeretek átmenni rajta. Na, ehhez nem kell autó. Mióta lezárták, ténylegesen élhetőbb a forgalom a Széchenyi és a Clark téren, és a Fő utca agyvérzés nélkül elvezet a Tabánhoz ” – sorolta.

Puzsér szerint azonban az élhető forgalom oximoron. Szerinte az élhető forgalom azt jelenti, hogy kevesebb az autó, de gyalogos továbbra se mehet oda.

jelentette ki Puzsér.

Hozzátette: „sikerült tönkrevágni Demszky és Tarlós vasbeton-Budapestjét, de a város semmivel sem lett zöldebb”.

A fentieket az alábbi videóban, a 13. perctől hallgathatja vissza:

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd 

Összesen 64 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Aerion
2022. december 26. 16:40
Na, megint az értelem szikrája? Hát hogyan van ez? Csak kapkodom a fejem! : )
Nagyika78
2022. december 20. 19:54
Ha jól látom az asszony is becsüccsen a szolgálati autóba, amely szennyezi a levegőt. Nincs biciklije? Esetleg bérlettel "tömeg"közlekedés?
5m007h 0p3ra70r
2022. december 20. 16:38
Jó gyerek ez a Karácsony: árt de legaláb nem használ.
Micó
2022. december 20. 16:07
Horváth Oszkár nem az egyik gyámja?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!