A Ferencváros sem kér pénzt a Liu fivérektől

2022. december 23. 06:38

„Megmutatták, hogyan lehet egyszerre valaki nagyon jó sportember és világfi. Kár értük” – fogalmazott Kubatov Gábor.

2022. december 23. 06:38
null

Kubatov Gábor, az FTC elnöke az ulloi129.hu-nak adott interjút, amiben szóba került a Liu fivérek távozása.

„A Liu testvérekkel érkezett egy remek utánpótlásbázis és szakmai stáb is. A két „koronaékszer” távozott, ezt nagyon sajnálom, remek srácok, példaképek voltak a gyerekeknek.

Megmutatták, hogyan lehet egyszerre valaki nagyon jó sportember és világfi. Kár értük” 

– fogalmazott Kubatov. Elárulta, jövő évtől már nem ferencvárosi színekben versenyeznek majd, felbontják velük a szerződést.

„Nem kérünk tőlük pénzt az idő előtti távozásuk miatt, sok büszkeséget hoztak a Fradinak” – mondta Kubatov. Szerinte hagyni kell őket nyugodtan dolgozni. Arról is beszélt, nincs tervben, hogy „kiszálljunk ebből a sportágból, sőt olyan szinten kell tartani a szakosztályt, ha egyszer haza akarnak jönni a Liu testvérek, akkor legyen hova visszatérniük”.

Nyitókép: MTI / Illyés Tibor

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
llnnhegyi
2022. december 23. 10:44
Mindig szívesen,szeretettel gondolok rájuk, bárhová mennek. Idétlen kötélhúzás zajlott velük kapcsolatban. Végül helyes döntések születtek. Sok sikert kívánok Liu fivéreknek! Az itthoniaknak is!
balbako_
2022. december 23. 08:33
Amit kaptunk tőlük azért hálából elengedjük a tartozást, ami amúgy is csak fikció.
soosandras
2022. december 23. 08:09
Tök rendben van a dolog ,Kubatov a saját pénzéből kifizette azt a nevetséges 300milliót.-Ja nem.
benedek77
2022. december 23. 08:08
Kiváncsi lennék mi lehet a háttérben. Nyilván a megfelelő nertársak ki lettek fizetve, és nyilván a buta jobbágyok sosem kérdeznek, de azért ez így nagyon sok közpénz elengedése.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!