Tóta W. a „kormánymédiáról”: Aki nem hülye, az átlát rajtuk

2022. november 11. 10:03

„A célközönség nem egyszerűen a hülyék, hanem a nagyon hülyék” – hangoztatja a publicista.

2022. november 11. 10:03
null

„Agyhalottak napja” címmel érkezett Tóta W. Árpád publicisztikája a hvg-n. Az újságíró szerint tévesen hisszük, hogy Magyarország megosztottsága harminc éve állandó. 

A határ a jobboldal hatalomra jutása után, annak médiapolitikája nyomán mozdult el,

amennyiben létrejött egy életvitelszerűen, ormótlanul hazudozó gépezet, és ez nemcsak propagandaeszközként működik, hanem szűrőként is” – írja a publicista.

Tóta W. szerint ahhoz, hogy „a magyar kormánymédiának még bármi hitelt adjon valaki, és ne szakítson vele, szükséges, hogy korlátolt legyen. Aki nem hülye, az átlát rajtuk” – szögezi le, majd hozzáteszi: a célközönség nem egyszerűen a hülyék, hanem a nagyon hülyék.

A publicista úgy véli, az ország tudatos kettéhasítása folyik immár nem világnézet, hanem agytevékenység alapján.

Hülye vagy? Maradhatsz. Ha nem vagy az, nagyon vigyázz, hogy ki ne derüljön

– írja Tóta W.

Nyitókép: Youtube/HVG

Összesen 75 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Viktor76
2022. november 12. 23:49
Ezt tudjuk: aki a szélbaltól kicsit is a normalitás irányában van, az hülye, náci, fasiszta. A degenerált elmebetegség a normalitás, a normalitás a degenerált nácizmus szerintük. Nekem mindegy, amíg itthon szopnak ezek a retkek, a nyugati elvtársaik meg nem tudják lenyomni a torkunkon az aberrált világnézetüket.
Buta kán
2022. november 12. 04:12
Egy ideális világban az ilyenekkel a picsánkat kéne töröljük.
brekker
2022. november 12. 00:12
Tóta W. nélkül meg nem lett volna meg a kétharmad. Legyünk igazságosak.
brekker
2022. november 12. 00:09
"Minden eddigi rekordot megdönthet az infláció az eurózónában: 10,7 százalékot jósolnak októberre, amire még soha nem volt példa az európai valutaunióban. Negyven éve nem látott inflációra figyelmeztetnek szakértők az Egyesült Államokban is. Joe Biden amerikai elnök figyelmeztette az üzemanyagvállalatokat: csökkentsék az áraikat, különben példátlan adóemelésre számíthatnak – hangzott el az M1 Híradójában." Kell még valamit mondanom Rogán, te tehetségtelen hülye? Nélküled 4/5-öd lett volna.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!