1956-ban is a diákokkal indult…

2022. október 23. 10:39

Találkozzunk, hallgassátok meg a beszédemet a Műegyetem rakparton!

2022. október 23. 10:39
null
Karácsony Gergely
Karácsony Gergely

„1956-ban is a diákokkal indult… Hatvanhat évvel ezelőtt is a diákok 16 pontja indította útjára a forradalmi ellenállást, erre is emlékezünk a mai nemzeti ünnepen, amikor újra nemzeti ügy mellett kell kiállnunk. Mert az oktatás ügye valódi nemzeti ügy, a diákok és a tanárok ügyével nem megosztani, hanem egyesíteni lehet és kell is az országot.

Legyünk ott minél többen ma 16 órától a Kálvin téri gyülekezőnél, majd a Szabadság hídon átvonulva 16.45-től a Műegyetem rakparton a diákok, a tanárok, a szakszervezetek és a civil szervezetek közös október 23-ai rendezvényén. Találkozzunk ott, hallgassátok meg a beszédemet a Műegyetem rakparton!”

Borítókép: Facebook

Összesen 137 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tuco
2022. október 24. 13:55
Ne okoskodj már meg beszédelj, kezdj el dolgozni, te semmirekellő!
Krupp Skya
2022. október 24. 13:22
1956-ban is a diákokkal indult... Az ellenforradalom, legalább is ti az ÁVH-nál 1989-ig ezt mondtátok rá. Ekkor újult meg az ÁVH az egyik fele SZDSZ lett a másik fele MSZP. Az ÁVH-s gyerekek Göncz Árpádot akarták a TV maci helyett, mert ő is köpött.
madar299
2022. október 24. 10:35
Gelygőke az a baj veled , hogy az emberré válás szocializációs útján, te átlépted/kihagytad az ún. munka- szocializációt, mivel nem tanultál/tanítottak meg dolgozni , ezért hereméh lettél . Mások hátán, mások munkájának gyümölcséből élsz. Magyarul nem vagy hiteles ember , így a melléd állókat is lejáratod !
Seniormerga
2022. október 23. 23:03
Ó, a jó büdös francba! Lekéstem!!!!! Most mi lesz???? Hogy lesz így nyugodt az álmom, hogy lemaradtam Gery Kriszmassz "beszédéről"!??? Értitek?!! BESZÉD! Hát bizisten szakadtam a bejegyzés olvasásakor. Ekkora pojácát és semmirekellő hitvány nímandot is ritkán látni! Nem budapestiként tényleg nem értem a budapestiek nagyobbik részét, akik ezt a futóbolondot pozícióhoz juttatták azok után, amit (sok egyéb balf@szsága mellett) Zuglóban leművelt. Tényleg érthetetlen. Egyszer erről a málészájú, ingyenélő, semmihez sem értő macskajánosról, illetve az ő "politikai karrierjéről" még tanulmányok és elemzések, esetleg doktori dolgozatok, avagy pszichiátriai esettanulmányok százai-ezrei fognak készülni. Elképesztő, komolyan mondom. Főpolgármesteeeeeer????? Noooormális????????!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!