Leteheti a képviselői esküt Hadházy Ákos az Országgyűlésben

2022. október 10. 06:02

Kérdések és azonnali kérdések hangzanak el hétfőn, utána jöhet a fő attrakció.

2022. október 10. 06:02
null

Az országgyűlési honlapon olvasható napirend szerint a parlament 11 órakor napirend előtti felszólalásokkal kezdi munkáját. A kérdésekre másfél óra lesz, azután tartják meg az azonnali kérdések és válaszok óráját.

A napirend utáni felszólalásokat követően leteheti a képviselői esküt Hadházy Ákos (független),

aki április 3-án a Momentum képviseletében, az ellenzéki pártok közös jelöltjeként nyert Budapest 8-as számú, zuglói választókerületében.

Mint ismeretes, Hadházy még májusban bojkottálta az eskütételét, azzal, hogy nem ment be.

(MTI)

Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Összesen 98 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Emery4919
2022. október 10. 11:15
Kár.
Tóth Zoltán
2022. október 10. 10:37
Íme azon NER-képviselői eskü, melyet ünnepélyesen letenni készül Hadházy nertárs, aláírásával is hitelesítve a tanúsító esküokmányt: "Én, Hadházy Ákos fogadom, hogy Magyarországhoz és annak ALAPTÖRVÉNYÉHEZ HŰ LESZEK, jogszabályait megtartom és MÁSOKKAL IS MEGTARTATOM; országgyűlési képviselői tisztségemet a magyar nemzet javára gyakorolom. (Az eskütevő meggyőződése szerint) Isten engem úgy segéljen! Aláírás: Hadházy Ákos nertárs" #kamuellenzek #bojkott #forradalmat
fonak
2022. október 10. 10:29
Nem úgy volt, hogy az Alaptörvény illegitim? Akik ezt vallják, azoknak nem kellene rá felesküdniük, különben segget csinálnak a szájukból.
foldizs
2022. október 10. 10:02
Reméljük, jól kiosztja az a majom Kövért.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!