Zár alá vették Völner Pál és családja vagyonát

2022. szeptember 09. 10:12

„Történelemkönyvekben fordul elő olyan, hogy családtagokat büntettek meg, ítélet nélkül” – jelentette ki az exállamtitkár.

2022. szeptember 09. 10:12
null

„Történelemkönyvekben fordul elő olyan, hogy családtagokat büntettek meg, ítélet nélkül” – kommentálta a 24.hu-nak Völner Pál azt, hogy ő és családtagjai nevén álló bankszámlákat, részvényeket, ingatlanokat, autókat és céges üzletrészt is zár alá vett a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda Vagyon-visszaszerzési Hivatala.

A lemondott államtitkár szerint minden vagyona igazolt, legális jövedelemből származik, a vagyonzár miatt pedig jogorvoslatot kértek. Olyan vagyonelemeket is érint az intézkedés ugyanis, amelyek jóval a gyanúsításban szereplő elkövetési időszak előtt kerültek a tulajdonukba – közölte ügyvédjén keresztül a volt politikus.

Ismert: Völnerrel szemben hivatali vesztegetés miatt indult eljárás tavaly decemberben.

Nyitókép: MTI/Kovács Attila

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Onlye
2022. szeptember 09. 13:05
Remélem még sok minden kiderül a fideszes kutyák körében. Már alig várom.
MayorAnna 03
2022. szeptember 09. 11:29
Nem akasztják, de legalább bosszantják a hóhért: zár alá vették Völner Pál és családja vagyonát - a végrehajtómaffia gyöngyének nem tetszik az eljárás Forrás: https://kuruc.info/r/2/248572/
sal.josef.klein
2022. szeptember 09. 11:14
Álljunk már meg Hékás! A 24.hu meg a többi eddig szinte ünnepelte, hogy Völner lebukott, magát Völnert pedig főgonoszként mutatta be. Most meg mentegeti, meg áldozatot csinál belőle? Mindegy hogyan, csak a kormánynak ártani tudjon, mindegy hogyan, csak a hazának ártókat segítsék hatalomba? Hol van itt gerinc hol van itt következetesség? Ha lenne bennük, akkor most arról írnának, hogy végre egy kormány, amelyik úgy bánik a Völnerekkel, ahogy kell, a Völnerek pedig inkább hallgassanak és szégyelljék magukat. De hát ugye a 24.hu és társairól van szó, tőlük ugyan mit várhat az ember?
Sany Xepi
2022. szeptember 09. 11:04
Viszont a történelem során sokan menekítették családjukhoz a vagyonukat. Ezért...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!